Antena Căutare

O cerșetoare în scaun cu rotile, „vindecată miraculos” de polițiști. Momentul în care femeia se ridică în fața oamenilor legii

Polițiștii din Tecuci i-au cerut unei cerșetoare care se afla într-un cărucior cu rotile să se ridice. Oamenii legii au spus cu ironie că s-a întâmplat „o minune frumoasă” când femeia a renunțat la scaun.

Colaj cu cerșetoare în scaun cu rotile
O cerșetoare, care se prefăcea că are dizabilități, s-a ridicat din căruciorul cu rotile din care se afla, după ce polițiștii i-au cerut să meargă. | Facebook

O cerșetoare, care se prefăcea că are dizabilități, s-a ridicat din căruciorul cu rotile din care se afla, după ce polițiștii i-au cerut să meargă. Oamenii legii au fost ironici când femeia s-a ridicat, spunându-i că s-a întâmplat „o minune frumoasă”.

Imaginile cu momentul în care cerșetoarea care se afla în scaun cu rotile s-a ridicat au fost publicate pe pagina de Facebook a Poliției Locale din Tecuci.

Când s-au apropiat de femeia aflată în cărucior, oamenii legii au filmat-o și i-au cerut să se ridice:

„Hai sus! Ridică-te frumos! Hai că nu ai nevoie de căruț! Hai sus! Vai, mamă! Poți să stai în picioare! Frumos! Luăm și scăunelul că nu mai ai nevoie de el! Ia uite ce minune frumoasă!”, se aude spunând un polițist.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În dreptul videoclipului publicat pe Facebook, reprezentanții paginii au scris și un mesaj, unde i-au sfătuit pe trecători să nu se lase impresionați de astfel de situații și să nu le răpească cerșetorilor bucuria de a munci. De asemnea, oamenii legii au precizat că femeia care se prefăcea că are nevoie de un cărucior cu rotile pentru a se deplasa și pentru a strâni mila trecătorilor, avea asupra ei nu mai puțin de 900 de lei.

„Din ciclul: NU RĂPIȚI CERȘETORILOR BUCURIA MUNCII! Ora 09.59 Pe strada 13 Septembrie, în zona Apa-Canal, patrula poliției locale a depistat-o din nou pe C.M. (34 ani) cu domiciliul în Focșani, care stând într-un cărucior destinat persoanelor cu dizabilități, apela la mila trecătorilor. La insistențele polițiștilor locali, aceasta s-a ridicat din scaun – spre surprinderea totală a celor care erau în trecere – și i-a însoțit la sediul instituției. Aici s-a prezentat și soțul acesteia. C.M. (23 ani), care poate fi întâlnit în diverse zone din oraș, impunând șoferilor să le ”spele” parbrizele la autoturisme sau consumând băuturi alcoolice.

La sediu, soția a scos din buzunare o sumă de aproximativ 900 lei, majoritatea în bancnote mici. Să fi fost numai agoniseala din ziua respectivă?

În astfel de cazuri, toate sancțiunile și măsurile luate de polițiștii locali nu au nici un efect, atât timp cât astfel de personaje obțin mai mult din ceea ce, noi toți, le oferim din milă sau alte motive. Aceeași situație se repetă la toți cei întâlniți, în aceeași postură, în preajma supermarketelor sau în parcările acestora.

Așa cum am mai spus de mai multe ori, nu fiți răi – NU RĂPIȚI CERȘETORILOR BUCURIA MUNCII!

Vă reamintim că Poliția Locală Tecuci reacționează la fiecare sesizare primită, fie direct de la cetățeni, fie prin intermediul mass-media sau a rețelelor de socializare, despre fapte contravenționale ce pot fi constatate, probate și fundamentate juridic.

Pentru o rezolvare rapidă a acestor probleme, apelați dispeceratul poliției locale la numerele de telefon 0236/813333 sau 0236/814795 și la TelVerde 0800.800.111, disponibile 24/24 ore și o patrulă va sosi în timp optim la locația indicată.

(P) Top 5 cele mai bune credite de nevoi personale din Romania... O familie de români a fost dată afară din hotelul de 5 stele, în Bulgaria, în toiul nopții. Plătise 2800 lei pentru 3 no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x