Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

O clujeanca s-a ales cu dosar penal pentru ca a spart adresele de e-mail ale fostei neveste a sotului

O clujeanca de 21 de ani este acuzata de infractiuni grave de procurorii DIICOT, pentru patrundere neautorizata in sisteme informatice. Femeia le-a spus procurorilor ca si-a pierdut mintile in momentul in care a banuit ca intre sotul ei si fosta nevasta a acestuia se intampla ceva.

Timp de o luna de zile, in perioada iunie-iulie 2012, clujeanca a facut numai pagube. A spart adresa de email a presupusei sale rivale, apoi si contul acesteia de pe o retea de socializare. Dupa cum a recunoscut in fata procurorilor, femeia banuia ca intre sotul ei si fosta nevasta a acestuia s-au reaprins unele sentimente.

Desi a discutat cu fosta sotie, iar aceasta i-a spus ca barbatul ii datoreaza niste bani si acesta este singurul motiv pentru care a luat legatura cu el, femeia a vrut sa se convinga singura. Asa ca a facut sapaturi mai ceva ca un spion: a aflat raspunsurile intrebarile de siguranta ale contului, a schimbat parola, a citit toata corespondenta, ba a si discutat on-line cu persoane din lista de prieteni ale rivalei. La final, a si sters cateva mesaje. O mie spune ea, sapte mii sustine pagubita.

Fosta sotie este coordonatoare a unui program medical dintr-o clinica clujeana si a intrat in panica atunci cand nu a mai putut accesa adresele de corespondenta, pe care spune ca avea mesaje profesionale foarte importante. Acum femeia a dat-o in judecata pe sotia geloasa si ii cere si despagubiri acesteia

sursa foto: wattan.tv

Recomandari