Antena Căutare

O clujeanca s-a ales cu dosar penal pentru ca a spart adresele de e-mail ale fostei neveste a sotului

O clujeanca de 21 de ani este acuzata de infractiuni grave de procurorii DIICOT, pentru patrundere neautorizata in sisteme informatice. Femeia le-a spus procurorilor ca si-a pierdut mintile in momentul in care a banuit ca intre sotul ei si fosta nevasta a acestuia se intampla ceva.

Timp de o luna de zile, in perioada iunie-iulie 2012, clujeanca a facut numai pagube. A spart adresa de email a presupusei sale rivale, apoi si contul acesteia de pe o retea de socializare. Dupa cum a recunoscut in fata procurorilor, femeia banuia ca intre sotul ei si fosta nevasta a acestuia s-au reaprins unele sentimente.

Desi a discutat cu fosta sotie, iar aceasta i-a spus ca barbatul ii datoreaza niste bani si acesta este singurul motiv pentru care a luat legatura cu el, femeia a vrut sa se convinga singura. Asa ca a facut sapaturi mai ceva ca un spion: a aflat raspunsurile intrebarile de siguranta ale contului, a schimbat parola, a citit toata corespondenta, ba a si discutat on-line cu persoane din lista de prieteni ale rivalei. La final, a si sters cateva mesaje. O mie spune ea, sapte mii sustine pagubita.

Fosta sotie este coordonatoare a unui program medical dintr-o clinica clujeana si a intrat in panica atunci cand nu a mai putut accesa adresele de corespondenta, pe care spune ca avea mesaje profesionale foarte importante. Acum femeia a dat-o in judecata pe sotia geloasa si ii cere si despagubiri acesteia

sursa foto: wattan.tv

Reprezentantii unei companii feroviare se plang de comportamentul neadecvat al calatorilor... Scoala pentru hairstyling canin. Cursantii platesc 2.400 de lei pentru doua saptamani de training, mai bine de opt ore p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x