Antena Căutare

O companie aeriană intră în GREVĂ! În ce zile s-au modificat zborurile

Zborurile de pe 27 și 29 septembrie către Spania vor fi modificate, din cauza unei greve a companiei aeriene Ryanair. Instituţia recomandă consultarea site-ului pentru informarea corectă a curselor.

Zborurile de pe 27 și 29 septembrie către Spania vor fi modificate, din cauza unei greve a companiei aeriene Ryanair. Instituţia recomandă consultarea site-ului pentru informarea corectă a curselor.

Ministerul Afacerilor Externe a informat cetățenii români despre faptul că, pe fondul grevelor anunțate de către compania aeriană Ryanair, zborurile către Spania vor fi afectate în zilele de vineri și duminică.

Românii pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Secţiei Consulare a Ambasadei României în Regatul Spaniei: +34917344004, apelurile vor fi redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

În timp ce, românii care se confruntă cu urgenţe au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Secţiei Consulare a Ambasadei României la Madrid: +34649656032

Alertă de maximă importanță! Cod portocaliu de inundații în țară! Ce județe se află în pericol, în următoarele ore... O femeie a fost găsită decedată într-o fabrică de textile. Poliția cercetează cazul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x