Antena Căutare

O companie aeriană suspendă toate zborurile spre şi dinspre China

Compania aeriană British Airways a anunțat că a suspendat toate zborurile directe dintre Marea Britanie și China începând de astăzi, relatează Mediafax.

O companie aeriană suspendă toate zborurile spre şi dinspre China
Compania aeriană British Airways suspendă toate zborurile spre şi dinspre China | https://pixabay.com/

Potrivit site-ului companiei, începând de miercuri nu mai sunt disponibile zboruri către sau dinspre China în lunile ianuarie și februarie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Comisia Națională de Sănătate din China a anunțat miercuri dimineață că 132 persoane au decedat în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar alte 1.459 de cazuri au fost confirmate, astfel că numărul total a ajuns la 5.974.

Noul coronavirus, depistat inițial în orașul Wuhan, este contagios și în perioada de incubație - înainte de apariția simptomelor, lucru ce îngreunează eforturile de stopare a răspândirii bolii, potrivit oficialilor chinezi.

Citește și:

Alerte în lanţ în România, din cauza virusului fără leac. O tânără stewardesă a fost dusă la Boli Infecţioase

O femeie a sunat la Salvamont pentru a fi ajutată să-şi recupereze telefonul mobil / Salvamontişti: Dacă derapaţi cu maş... Video| Aruncați în frig, desculți și dezbrăcați, de propriii părinți! Viața de coșmar a patru copii din Botoșani: „Ai pă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x