Antena Căutare

Trasă de păr și lovită, în văzul tuturor! O copilă a fost snopită în bătaie de mai multe fete, într-un parc din Târgoviște: „Gândiți-vă bine, fata asta nu e singură!”

O copilă a fost bătută și umilită în Parcul Mitropoliei din Târgoviște. Agresoarele au filmat întreaga scenă și au postat înregistrarea pe rețelele de socializare.  

O copilă a fost bătută și umilită în Parcul Mitropoliei din Târgoviște. Agresoarele au filmat întreaga scenă și au postat înregistrarea pe rețelele de socializare.

O ceartă s-a transformat într-o bătaie în toată regula, în Parcul Mitropoliei din Târgoviște. O adolescentă a fost lovită cu pumnii, împinsă și trasă de păr, în văzul tuturor. Bătaia a fost filmată chiar de una dintre fetele din grup, iar înregistrarea a fost postată pe Instagram.

Potrivit mditv.ro, incidentul ar fi avut loc luni, iar motivul izbucnirii conflictului este necunoscut.

Până în acest moment nu a fost depusă nicio plângere la Poliţia Municipiului Târgovişte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primăria unei comune din Bihor a reabilitat trei grădiniţe, cu peste 800.000 de lei, unităţile fiind apoi închise pentru... Sărbătoare mare azi! Sute de mii de români au onomastica! Află cui trebuie să-i dai mesaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x