O copilă a fost strivită de o cruce, într-un cimitir din Botoșani. Fetița se zbate între viață și moarte: „S-a auzit un țipăt și o bubuială mare”

Tragedie într-un cimitir din Botoșani, în ziua Adormirii Maicii Domnului. O mamă și-a găsit copila, în vârstă de nouă ani, strivită sub o cruce de granit.

O copilă a fost strivită de o cruce, într-un cimitir din Botoșani. Fetița se zbate între viață și moarte: „S-a auzit un țipăt și o bubuială mare”

Monitorul de Botoșani

O copilă în vârstă de nouă ani se zbate între viață și moarte, pe un pat de spital din Botoșani. Copila a fost adusă cu ambulanța, în comă, după ce a fost strivită de un monument funerar, în cimitirul Roşiori.

Disperată, femeia și-a scos fiica de sub bucățile de granit și a sunat de urgență la 112. Copila era plină de sânge, inconștientă.

Cadrele medicale i-au acordat primul ajutor copilului, după care l-au transportat la Pediatrie.

„Au fost afectate în special capul şi toracele. Prezenta un politraumatism prin strivire, cu hemoragie, edem la ochiul drept, sângerare din urechea dreaptă, cu pierderea stării de cunoştinţă. A fost transportat imediat la Urgenţe Pediatrie pentru evaluare”, a spus medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani, scrie Monitorul de Botoșani.

Copila a fost însoţită la Iaşi şi de mama ei, care era în stare de şoc, plângând tot drumul. Medicii spun că fetiţa are şanse să îşi revină, starea ei fiind stabilă spre bine odată ajunsă în Iaşi.

Ultimele știri