Antena Căutare

O doctoriță de 43 de ani a murit după ce a muncit 18 ore fără întrerupere. În agonie, femeia s-a prăbușit epuizată în față pacientului

Un medic de 43 de ani din China a murit după ce a muncit 18 ore fără întrerupere. În cele diin urmă, femeia s-a prăbușit epuizată în față pacientului. 

Un medic de 43 de ani din China a murit după ce a muncit 18 ore fără întrerupere. În cele diin urmă, femeia s-a prăbușit epuizată în față pacientului.

Zhao Bianxiang, un medic ORL-ist din China, a murit de epuizare, cauza morții fiind un atac cerebral. Chiar dacă colegii ei au încercat din răsputeri să o salveze, după peste 20 de tentative de resuscitare eșuate, ei nu au putut decât să confirme decesul.

Zhao lucra la Spitalul din Districtul Yuci al orașului Jinzhong. Ultimele cuvinte pe care ea le-a spus înainte de a se prăbuși i-au fost adresate unui pacient. „Cum se mai simte mama ta?”, l-a întrebat medicul pe tânăr, după care s-a prăbușit.

Se pare că femeia era perfecționistă și obsedată de muncă, iar spitalul în care lucra impunea un ritm de muncă infernal.

Și în România, acum nouă ani, o tânără a murit din cauza epuizării

În 2009, paginile ziarelor din România relatau povestea cutremurătoare a unei tinere despre care se spunea că a murit din cauza epuizării. Despre Raluca Stroescu, o tânără de 31 de ani, s-a vorbit mult, însă după mai multe investigații s-a aflat că adevăratul motiv a fost de fapt un diabet necontrolat.

Meteorologii anunță cea mai caldă zi de Bobotează din ultimele decenii. Cu trei zile înainte, au înflorit ghioceii... Premieră în București! Director RATB: „Vom instala GPS pe toate mijloacele de transport în comun!” E o decizie bună sau ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x