Antena Căutare

O doctoriţă din Brad a murit din cauza COVID-19

O doctoriţă de 70 de ani de la Spitalul Municipal Brad a murit din cauza COVID-19, la un spital din Cluj.

”Din nefericire, doamna doctor Marinela Feier, medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferinţă, la Sectia ATI de la un spital clujean, a pierdut în seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necruţătorul COVID-19”, a anunţat marţi pe Facebook primarul localităţii, Florn Cazacu.
El afirmă că medicul a fost ”un om deosebit şi un profesionist desăvârşit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii”.

Cazacu a explicat ulterior că medicul, care urma să împlinească luna viitoare 70 de ani, a fost diagnosticată în 8 aprilie, când a fost transferată la Cluj. Conform primarului, a fost făcută anchetă epidemiologică în acest caz, iar personalul spitalului care a intrat în contact cu doctoriţa a stat în izolare la domiciliu.

Luni a fost anunţat decesul unei doctoriţe de 68 de ani din Botoşani, tot din cauza coronavirusului. De asemenea, săptămâna trecută a murit din cauza COVID-19 un medic de 62 de ani din Constanţa.

Sursa : news.ro

Aproape 44 la sută din cazurile de coronavirus din ultimele 14 zile, înregistrate în Suceava, Bucureşti, Botoşani, Arad ... Managerul suspendat al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti Adriana Nica, demis / Cătălin Cârstoiu, manager inter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x