Antena Căutare

O echipa de jurnalisti de la Antena 3, atacata de fratele secret al Elenei Udrea

O echipa de jurnalisti de la Antena 3 a fost atacata si injurata, joi dimineata, de fratele unui controversat om politic de la putere. Este vorba despre fratele secret al Elenei Udrea. Imagini si informatii in exclusivitate despre fratele necunoscut al unui ministru, la Antena 3.



"Acesta a aflat de fratele demnitarului atunci cand a facut un reportaj in Suceava, acolo unde au trait bunicii materni ai Elenei Udrea. Nici colegii de partid nu stiau despre existenta acestui frate al lui Udrea", a spus Dutulescu.

De asemenea, aceasta a mai tinut sa mentioneze ca "fratele Elenei Udrea are un comportament ciudat, nu are job, e sofer al sotiei sale, Cristina Udrea. Cei doi pleaca in fiecare dimineata de acasa, se opresc la cabinetul de parlamentar al Elenei Udrea si, apoi, el se intoarce acasa", a mai mentionat Adriana Dutulescu.

Ziarista a mai spus ca pe site-ul PDL sector 6, apar fotografii cu Elena Udrea si cumnata sa, Cristina Udrea. In plus, si la avizierul PDL sector 6, apare numele Cristinei Udrea, care este mentionata secretar executiv al organizatiei PDL sector 6.

"O doamna de acolo i-a spus colegului meu, Ionut Cristache, ca Udrea Cristina este si consilier al Elenei Udrea", a mentionat Adriana Dutulescu.

Potrivit acesteia, fratele lui Udrea a fost gasit in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, acolo unde ministrul Udrea este deputat.

Dutulescu a mai adaugat ca fratele Elenei Udrea nu are un serviciu si conduce o masina destul de scumpa, a avut impreuna cu sotia o firma de comert pe care au desfiintat-o in 2008, iar acum au o firma pe numele fetelor sotiei, care a mai fost casatorita - Oana si Madalina. Firma de IT are o cifra de afaceri de 6.000 de lei si pierderi de 9.000 de lei, potrivit datelor de la Registrul Comertului.

Ziaristii au incercat sa obtina o declaratie de la fratele ministrului Udrea, dar acesta i-a injurat. Antena 3 a incercat sa ia o reactie si de la ministrul Elena Udrea, insa nu a reusit.

Incidentul vine dupa ce, miercuri, mai mulţi jurnalişti au fost agresaţi pe stradă, la Timişoara, de membrii unei grupări de romi.



Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

VIDEO! Galati: O femeie s-a trezit cu un soricel in napolitana... Accident in lant cu patru TIR-uri pe DN 85, in Suceava: Un sofer decedat, altul ranit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x