Antena Căutare

O educatoare a bătut crunt o fetiță de patru ani, pentru că nu ar fi ştiut să coloreze un copac!

Părinţii unei copile de patru ani susţin că fiica lor ar fi fost lovită de către educatoare, pentru că nu ar fi ştiut să coloreze un copac

Părinţii unei copile de 4 ani susţin că fiica lor ar fi fost lovită de către educatoare, pentru că nu ar fi ştiut să coloreze un copac. Scandalul a început după ce părinţii au observat că fata are sânge la urechea dreaptă. Familia copilei este revoltată şi a depus reclamaţii atât la inspectoratul şcolar, cât şi la poliţie. În timp ce oamenii sunt disperaţi, educatoarea susţine că e nevinovată.

Scandalos! O fetiţă de doar 4 anişori ar fi fost lovită de către cea care ar fi trebuit să îi ofere o educaţie. Motivul depăşeşte orice imaginaţie: copila nu ar fi ştiut să deseneze corect! Revoltaţi, părinţii îngerului blond au luat foc, după ce au văzut că fiica lor avea răni pe chip.

Odată ajunsă acasă de la grădiniţă, fetiţa le-ar fi povestit părinţilor coşmarul prin care a trecut. Ea le-a spus că ar fi fost pedepsită de către doamna educatoare pentru că nu a folosit corect culorile când a trebuit să deseneze un copac. Fotografiile cu cea mică sunt absolut îngrozitoare. Urechea dreaptă este învineţită şi se văd dâre de sânge.

Fumătorii au parte de noi interdicții! Ţigările mentolate dispar de pe piață... Amenzi usturătoare pentru șoferii care nu vor avea cauciucuri de iarnă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x