Antena Căutare

O educatoare din Timisoara le-a lipit copiilor gura cu scotch ca sa nu mai vorbeasca

Revolta a parintilor la o gradinita din Timisoara! Oamenii o acuza pe una dintre educatoare ca le-a lipit copiilor gura cu scoci. Acum nici nu vor sa-i mai lase pe cei mici in grija dascalului

Dascalul recunoaste ca le-a lipit scoci la gura copiilor, dar spune ca nu a vrut sa le faca rau. Educatoarea povesteste ca se juca cu ce mici de-a albinutele, iar la un moment dat le-a explicat ca atunci cand insectele intra in stup nu mai fac galagie. Si asa s-a gandit dumneaei sa le exemplifice cum e cu linistea.

Le-ar fi lipit cate o bucata de scoci pe buze. Copiii au mers acasa si le-au povestit parintilor, iar oamenii alarmati de situatie au anuntat directiunea gradinitei. Conducerea institutiei sustine insa varianta educatoarei.

Mai mult, dascalii spun ca cei mici s-au distrat de minune si nu sunt traumatizati. Cu toate astea, Inspectoratul Scolar a deschis o ancheta.

Descoperire socanta in judetul Galati! 200 de cadavre de cai au fost gasite intr-o rapa... Judecatorii Cristian Danilet si Alina Ghica, revocati din CSM. Danilet: Asta e. Multumesc tuturor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x