Antena Căutare

„În genunchi!”. O elevă, bătută de o colegă, la o școală din Craiova! Atenție, imagini greu de privit! – VIDEO

O elevă în vârstă de 13 ani din Craiova a fost bătută de o colegă, în timp ce alți elevi au privit și au filmat scena, fără să intervină, ba chiar încurajând violența.

„În genunchi!”. O elevă, bătută de o colegă, la o școală din Craiova! Atenție, imagini greu de privit! – VIDEO
Captură video.

Autoritățile s-au autosesizat şi au început o anchetă după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu eleva umilită de față cu mai mulți copii.

Victima şi agresoarea ei, de aceeași vârstă, învaţă la două licee prestigioase din Craiova. În imaginile video se vede cum una dintre ele a lovit-o pe cealaltă, ba chiar îi cere să se aşeze în genunchi.

Poliţiştii au reuşit să le identifice pe cele două fete. Părinţii victimei nu au vrut să depună plângere, iar ceilalţi au fost sancţionaţi cu un avertisment.

Potrivit specialiștilor, un astfel de comportament în rândul elevilor poate avea mai multe explicații: jocuri ce promovează violenţa, tensiuni şi probleme în familie sau neglijenţă din partea părinţilor.

„Vacanță impusă” pentru elevi de la peste 40 de școli, din cauza gripei! Câte cazuri de îmbolnăvire au fost identificate... Judecătorii Tribunalului Maramureş anunţă că vor refuza participarea la constituirea Birourilor Electorale Judeţene în a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x