Antena Căutare

VIDEO interzis cardiacilor: O fată din Bistrița este LOVITĂ CU SĂLBĂTICIE de două colege la școală!

Bătaie ca-n Vestul Sălbatic, între fete, în judeţul Bistriţa-Năsăud!O adolescentă a fost lovită cu sălbăticie de alte două tinere, în plină stradă, ziua în amiaza mare.

Bătaie ca-n Vestul Sălbatic, între fete, în judeţul Bistriţa-Năsăud!O adolescentă a fost lovită cu sălbăticie de alte două tinere, în plină stradă, ziua în amiaza mare. Totul sub privirile trecătorilor, care au asistat la scenele şocante ce se puteau termina cu o tragedie şi nu au intervenit să le despartă.

Un tânăr a filmat momentul cu telefonul mobil, dar nici el nu a catadicsit să ia măsuri. Imaginile au fost postate pe facebook.

Imaginea anului în școlile din România. Cum a putut să vină îmbrăcată la ore această elevă. Când s-a aplecat peste bancă, s-a făcut liniște!

Scenele se derulează în zona autogării din Năsăud. În imagini se vede cum adolescenta este încolţită de alte două fete. Se ceartă pentru câteva haine. În timp ce una dintre bătăuşe îşi ţine victima de păr, cealaltă se năpusteşte asupra ei cu pumnii şi picioarele. Iar între ele, un tânăr stă nepăsător. În acest timp, înjurăturile şi loviturile curg.

Zeci de pumni în 15 secunde! Un tată nervos l-a făcut PRAF pe profesorul care nu îi lăsa fiica în pace (VIDEO)

Deşi este prins în mijlocul lor, tânărul nu intervine. Deocamdată nu se ştie pe cine însoţea dintre cele trei fete. Cert este că nu face nimic pentru a opri bătaia. La fel de indiferenţi sunt şi ceilalţi oameni din jur, care privesc.sau filmează

La un moment dat, adolescenta bătută pleacă şi încearcă să se refugieze într-un magazin. Nu reuşeşte. Pe scări este luată din nou la bătaie. Sub ploaia de pumni, nu apucă să se apere.

Într-un final, un tânăr intervine şi pare că se încheie. Victima intră în magazin, iar agresoarele se îndepărtează. Imaginile şocante au fost făcute publice pe reţelele de socializare. Deocamdată nu se ştie dacă fata bătută a depus sau nu plângere la poliţie.

Sunetul GROAZEI. Singura înregistrare audio cu marele CUTREMURUL: „Parcă s-au deschis porțile iadului”... E JALE! Vom avea parte de scumpiri în lanț. Cu cât cresc prețurile la alimente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x