Antena Căutare

Video! O elevă din Botoșani a fost bătută crunt și umilită de către o colegă. Motivul este halucinant

O bătaie ca în filmele de acțiune a fost surprinsă între două fete, eleve în clasa a VIII-a și a IX-a ale unui liceu din Vorona, Botoșani.

"Îți dau un cap în gură de nu te vezi! Ai auzit, fă? Numai să te aud că zâci ceva!" Violență fără margini într-o școală din Botoșani! O elevă a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită cu pumnii și picioarele de către o colegă. Scena a avut loc de față cu prietenele agresoarei care o încurajează și o filmează!

O bătaie ca în filmele de acțiune a fost surprinsă între două fete, eleve în clasa a VIII-a și a IX-a ale unui liceu din Vorona, Botoșani.

În înregistrare se poate observa cum fata de clasa a VIII-a este bătută fără milă cu pumnii și picioarele de către fata mai mare cu un an.

Bătaia a avut loc într-un loc ascuns, în spatele unui bloc de lângă liceul la care cele două învățau. Scena odioasă s-a petrecut în prezența altor prietene de ale bătăușei care par fericite de bătaie, ba chiar mai mult, acestea o încurajează să o bată și mai tare pe victimă: "Fă, dă-i un cap în gură".

Din ce se aude în materialul video, bătaia a început de la niște neînțelegeri banale între cele două, mai exact de la o nemulțumirea bătăușei.
Conducerea liceului la care acestea învață a început o anchetă, iar agresoarea va fi sancționată, potrivit botosaninews.ro.

Vezi filmarea video:

Citește și: O elevă de 13 ani din Constanța a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătută cu sălbăticie de o colegă

Pedeapsă pentru taximetriștii care l-au bătut pe tânărul de 19 ani! Ce a anunțat firma la care lucrează șoferii... Bătaie în școală, filmată cu mobilul și pusă pe Facebook, la Botoșani. Una dintre eleve și-a lovit o colegă cu pumnii și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x