Antena Căutare

O eleva s-a pozat cu sicriul deschis al bunicii si a postat pe Facebook

O eleva in clasa a X-a la Grupul Scolar "Petru Rares" din Barlad s-a fotografiat alaturi de sicriul cu osemintele bunicii ei, dezgropata la slujba de pomenire de sapte. Apoi, fata a posta poza pe Facebook unde a strans peste 80.000 de vizualizari.

Directorul Grupului Scolar nu a fost deranjat de fapta cel putin stranie a fetei si, mai mult, a apreciat ca si alti elevi ar trebui sa aiba astfel de sentimente puternice fata de cei dragi care nu mai sunt printre noi.

"Nu vad nimic rau in postarea acestei fotografii pe un site de socializare. Probabil asa a inteles eleva sa-si arate recunostinta fata de bunica ei. Bine ar fi ca si alti elevi sa aiba astfel de sentimente puternice fata de cei dragi care nu mai sunt printre noi. Se observa in fotografie ca i-a aprins si lumanari in cavou, i-a pus flori in sicriu, deci ceva ortodox. Asa ca nu vad nimic sinistru, mai ales ca eleva, cu care, de altfel, am si vorbit, apare imbracata decent", a declarat directorul scolii, informeaza Mediafax.

"Regele romilor", la Politie dupa ce ar fi provocat un accident... Romania, pe primul loc in UE la mortalitatea infantila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x