Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Incendiu violent în Focșani! O fabrică de confecţii a fost mistuită de flăcări. A fost emis un mesaj Ro-Alert

Luni seara, un incendiu violent a izbucnit la o fabrică de confecţii din municipiul Focşani. Flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătraţi ai unei hale de producţie. Oamenii au fost avertizați prin sistemul RO-ALERT.

Incendiu violent în Focșani! O fabrică de confecţii a fost mistuită de flăcări. A fost emis un mesaj Ro-Alert

Fabrica de confecți din municipiul Focşani, cuprinsă de flăcări, se află în apropierea unui centru comercial. Din cauza degajărilor mari de fum a fost transmis un mesaj de avertizare către populaţia din zonă prin sistemul RO-ALERT.

Incendiu pe 20.000 de metri pătraţi, în Delta Văcăreşti/ ISU Bucureşti-Ilfov intervine cu mai multe autospeciale​

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, nu au fost persoane surprinse în interior, dar au fost totuşi două persoane care au suferit atac de panică şi au fost transportate la UPU Focşani, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

„Flăcările se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 metri pătraţi, iar pentru localizare şi lichidare, la faţa locului pompierii intervin cu patru maşini de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflate în proximitatea locului de manifestare, a fost transmis mesaj prin intermediul sistemului RO-ALERT. Misiunea este în dinamică”, ne anunță ISU Vrancea.

Recomandari