Antena Căutare

O familie a rămas fără acoperiș deasupra capului! Locuința le-a fost distrusă de flăcări. „Au suferit un atac de panică”

Patru persoane, dintre care și un copil, au suferit un atac de panică în urma unui incendiu izbucnit în casa în care locuiau. Locuința din județul Neamț a fost distrusă de către flăcări.

Pompierii au întâmpinat probleme în lichidarea focului din cauza faptului că în localitatea cu pricina nu există hidranți și nicio altă sursă de apă, iar alimentarea cu apă a autospecialelor a fost făcută de la o distanţă de şase kilometri.

Prima autospecială care a ajuns la fața locului a evaluat situația și a mai solicitat sprijinul a încă două autospeciale și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean.

Pompierii de la Detaşamentul Târgu Neamţ au fost solicitaţi luni să intervină în localitatea Ţolici din comuna Petricani pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă.

Accident! Trei minori au ajuns de urgență la spital! Cei mici au fost loviți de o dubă în timp ce traversau strada... Examenele de pilot au fost fraudate în această toamnă!!! Unii nu știau cum se oprește motorul avionului!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x