Antena Căutare

O familie din Constanta si-a ridicat o vila lipita de un bloc

Intre blocurile din Constanta, se-nalta, mai nou, vile-mastodont. Impunatoare si maiestoase, dar si ilegale. O familie de etnie rroma si-a construit, la nici doi metri de un bloc, o asemenea casa. Cum era de asteptat, locatarii blocului nu sunt deloc incantati de "priveliste" si au depus plangeri peste plangeri.

Blocul din imagini n-ar avea nimic neobisnuit daca l-am privi dintr-o parte. In partea cealalta, insa, "extensia" este vizibila. La nici doi metri troneaza o vila mare a unei familii de rromi. In bloc, nemultumirea locatarilor e la fel de mare.

“Cand au inceput sa construiasca, locatarii au luat semnaturi de la toti si am trimis la toate autoritatile. Detine terenul, dar nu au autorizatia de constructie”, spune administratorul blocului.

Doar ca oamenii tot s-au pus pe construit si au muncit cat a fost ziua de lunga. Intr-o luna a crescut casa cat altele intr-o vara. Acum, vilei ii mai lipseste doar acoperisul. Si, desigur, panoul care sa ateste autorizatia de constructie.

“In procesul verbal de amenda s-a stipulat obligatia de sistare a lucrarilor. Nesistarea lucrarilor constituie infractiune, drept care am sesizat Parchetul”, a declarat un reprezentant al primariei Constanta.

In aceste conditii, constructia va trebui pusa la pamant.

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean Buzau urmeaza sa fie sanctionate... Clasa pregatitoare va fi organizata si in scoli, si in gradinite. Parintii vor fi consultati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x