Antena Căutare

O familie din Drobeta-Turnu Severin a ramas pe drumuri, dupa ce casa le-a fost mistuita de flacari

Casa unei familii din Drobeta-Turnu Severin a inceput sa arda in miez de noapte si doar strigatele disperate ale vecinilor i-au facut pe oameni sa iasa la timp din locuinta. Pompierii au ajuns la interventie cand flacarile inalte distrusesera deja acoperisul si n-au reusit sa mai salveze mare lucru.

Incendiul izbucnise cu minute bune inainte ca oamenii sa observe pericolul. In timp ce un trecator a sunat la 112 si a chemat pompierii, cativa vecini au dat buzna peste proprietarii care habar nu aveau ce se intampla.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma, insa focul a apucat sa se extinda si la mansarda locuintei.

La fata locului a ajuns si o ambulanta, iar medicii i-au ajutat pe cei doi proprietari sa-si revina din soc. Greul, insa, abia acum va incepe. Oamenii trebuie sa isi repare singuri locuinta pentru ca nu aveau asigurare. Intre timp, pompierii vor incerca sa-si dea seama de la ce a putut sa izbucneasca incendiul.

Un copil de 12 ani din Targoviste a cazut in gol de la etajul trei, dupa ce s-a asezat pe balustrada unei scari... O casa in care se adaposteau mai multi oameni ai strazii s-a facut scrum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x