Antena Căutare

UPDATE! Gripa face victime! O fata de doar 14 ani a murit dupa o banala raceala la un spital din Timisoara

Gripa face victime. O fata de doar 14 ani a murit dupa o banala raceala la un spital din Timisoara. Si tot la Timisoara, dar la o alta clinica, o gravida e in stare grava. Soarta bebelusului este incerta. Si este numai inceputul. In mai putin de trei luni, au fost confirmate peste 90 de cazuri de gripa, in toata tara. Mai grav este ca numarul imbolnavirilor creste.

Fata s-ar fi imbolnavit in urma cu cinci zile. Parintii au presupus ca este vorba despre o simpla raceala si nu au dus-o la spital. Ieri, starea ei s-a agravat si au mers la medic. Avea febra 39 si nu putea sa respire. Pe radiografie insa, medicii au vazut ca plamanii erau distrusi si au trimis-o de urgenta la Timisoara, crezand ca are TBC.

Fata a murit noaptea trecuta din cauza insuficientei respiratorii. Se pare ca boala ar fi evoluat extrem de repede si in doar cateva zile i-a macinat plamanii. Nici medicii nu stiu exact despre ce virus este vorba, asa ca au trimis analizele la Bucuresti. Neoficial, se pare ca ar fi vorba despre o mutatie a unei tulpini clasice de gripa.

Pana la aceasta ora, Directia de Sanatate Publica din Arad nu a trimis niciun reprezentant la liceul unde a invatat fata, asa ca nimeni nu stie ce masuri trebuie luate in astfel de situatii.

Sapte restaurante din Bucuresti si din tara au vandut carne de cal pe post de carne de vita... Moarte misterioasa: Cadavrul unei femei, gasit pe plaja din Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x