Antena Căutare

Moarte fulgerătoare! O adolescentă de 17 ani a murit la câteva luni după ce medicii i-au prescris tratament pentru dureri de spate

O tânără adolescentă care a primit analgezice pentru dureri de spate, a murit câteva luni mai târziu, după ce motivul durerilor ei de spate, s-au dovedit a fi o formă rară de cancer.

O boală ascunsă i-a răpit viața mult prea devreme! O tânără adolescentă care a primit analgezice pentru dureri de spate, a murit câteva luni mai târziu, după ce motivul durerilor ei de spate s-au dovedit a fi o formă rară de cancer: "Nu te aștepți la cancer atunci când copilul tău de 17 ani este sănătos și în formă"

Asistenta pentru copilași, Elisha Furneaux, avea doar 17 ani atunci când boala i-a răpit viața, fiind identificată prea târziu pentru ca medicii să o poată salva.

Adolescenta și medicii au crezut inițial că suferă de hernie de disc, cauzată de faptul că se apleca mereu pentru a ridica copiii. Deși Elisha a primit tratament pentru aceste dureri de spate, familia s-a îngrijorat văzând că nu au niciun efect, așa că au început să umble pe la doctori pentru a vedea care este de fapt boala de care tânăra suferea. După mai multe analize și radiografii, medicii au descoperit că Elisha suferea de o formă rară de cancer la coloană.

În acel moment familia a fost distrusă, iar adolescenta a simțit cum cade cerul pe ea. Mama sa își amintește cu o imensă durere în suflet care a fost evoluția bolii: ”Într-o zi totul era bine, totul era minunat, iar în următoarea zi am venit acasă și totul s-a schimbat, fără niciun avertisment”.

Părinții ei au mai declarat șocați de evenimentul tragic pe care l-au trăit că: "Nu te aștepți la cancer atunci când copilul tău de 17 ani este sănătos și în formă. În afară de niște dureri de spate pe care le-am pus pe seama jobului pe care îl făcea, Elisha nu avea alte simptome."

În momentul în care adevărata boală i-a fost diagnosticată, cancerul se răspândise deja la plămâni, rinichi și la pelvis.

Mama mărturisește că "Noțiunea de cancer ne-a devastat viața. Te transformă cu totul și cu totul într-o altă persoană și nu mai redevii niciodată persoana care erai vreodată."

În urma diagnosticării tardive, Elisha Furneaux a fost internată 4 săptămâni într-un spital din Cardiff și alte 17 săptămâni la o clinică din Liverpool, însă în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, acest lucru a fost imposibil, adolescenta murind după 6 luni și jumătate de chinuri și speranțe.

Înainte ca această boală mecruțătoare să îi ia viața, Elisha își iubea extrem de mult munca, îngrijea copilașii cu mare dragoste, iar timpul petrecut cu familia era extrem de valoros pentru ea.

După moartea ei, familia fetei învață să trăiască o viață fără fata și sora lor, lucru care pare aproape imposibil. Părinții fetei s-au mobilizat să participe la maratoane pentru a ajuta tinerii bolnavi de cancer, ajutând astfel cu donații, copiii care suferă de aceeași boală ca și fata lor.
Dacă până atunci nu au făcut niciodată acest gest, acum când au trăit drama vieții lor, suferința i-a făcut să înțeleagă cât de utile sunt aceste ajutoare pentru oamenii bolnavi.

Ministrul Sănătății. întâmpinat de mizerie în Spitalul Județean Constanța: "Erau prosoape de material murdare, plin... Accident grav în București! Un biciclist a fost lovit de o mașină și proiectat într-un cort de campanie. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x