Antena Căutare

„M-am trezit în casa lui, mă durea tot corpul! Mai era o fată”. O adolescentă de 17 ani care a fost răpită de Dincă, declarații tulburătoare! Ce i-a făcut monstrul din Caracal

O adolescentă în vârstă de 17 ani, care a fost răpită de Gheorghe Dincă, în urmă cu un an, și a reușit să scape, a povestit totul despre ce i-a făcut monstrul din Caracal.

„M-am trezit în casa lui, mă durea tot corpul! Mai era o fată”. O adolescentă de 17 ani care a fost răpită de Dincă, declarații tulburătoare! Ce i-a făcut monstrul din Caracal
O adolescentă de 17 ani care a fost răpită de Dincă, declarații tulburătoare. Ilustrație.

Adolescenta l-a contactat pe bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele pe care Gheorghe Dincă a declarat inițial că le-a ucis, și i-a povestit tot ce i s-a întâmplat.

Fata, care în prezent locuiește alături de părinții ei în Germania, a povestit că Gheorghe Dincă a răpit-o de pe stradă, în urmă cu un an, şi a dus-o în casa lui din Caracal.

„Mă cheamă Maria, am 17 ani şi acum un an eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică, dar pentru prima oară o să vă spun povestea mea”, i-a scris ea bunicului Luizei Melencu.

„Eu mergeam pur şi simplu pe trotuar şi a oprit o maşină lângă mine şi m-a întrebat dacă merg cu ocazia. Era Dincă. Am spus nu, să îşi vadă de drum. Dar a venit lângă mine şi mi-a pus ceva la nas şi am adormit după...'” a povestit fata.

Apoi, Gheorghe Dincă ar fi dus-o în casa lui din Caracal, la fel ca şi în cazul asolescentelor Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

„M-am trezit în casa lui, mă durea tot corpul şi mă simţeam rău, dar mai era o fată. Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi ani avea. Avea 12 ani, deci nu mi-a venit să cred...”, a mai scris ea.

Bunicul Luizei i-a scris apoi dacă este de acord să vorbească personal cu familia lui şi să depună mărturie împotriva lui Gheorghe Dincă.

„Am vorbit cu părinţii mei şi au spus că nu mă lasă să mă întâlnesc cu dumneavoastră, din păcate. Dar eu mai insist. Fata aia de 12 ani era de două luni în casa lui Dincă. 12 ani, vă daţi seama?”, a mai scris fata, potrivit observator.tv.

Ea a mai spus că mai ştie de cel puţin alte două fete care au trecut prin același coșmar. Fetelor le e frică să dea declarații și chiar i-a spus bunicului Luizei să nu le spună numele.

„Am fost contactat telefonic și au vorbit din dragoste și simpatie pentru Luiza. Prima mi-a povestit că trecând pe lângă ea Dincă i-a pus o batistă la nas, a urcat-o în mașină și a dus-o acasă. Acolo mai erau și alte fete, unora le-a dat drumul acasă. Dincă și toată familia se ocupă cu traficul de persoane”, a spus bunicul Luizei, potrivit Antena 3.

La dosar există și declarația fiicei unei polițiste din Craiova. Ea spune ca a văzut când din mașina lui Dincă a sărit o tânără și a rupt-o la fugă.

Gheorghe Dincă a declarat inițial că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, însă acum, când procurorii se pregătesc să trimită dosarul în judecată, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora el a cerut să fie reaudiatpentru a spune că, de fapt, nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Potrivit Codului de procedură penală, o persoană nu poate sta în arest preventiv mai mult de 180 de zile, fără a fi trimis în judecată. Gheorghe Dincă se află în arest preventiv din luna iulie.

Prin urmare, Gheorghe Dincă mai poate fi ținut în spatele gratiilor, fără să fie trimis în judecată, până la data de 22 ianuarie. Cel mai probabil, în următoarele zile, procurorii vor trimite dosarul lui Dincă în fața judecătorilor de la Tribunalul București.

Moarte la 210 km/oră. Prietenii lui Alexandru au încercat să-l resusciteze, pe marginea drumului! Cum s-a produs acciden... Microbuz cu şapte copii, implicat într-un accident! Toţi au fost transportaţi la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x