Antena Căutare

O fată de șapte ani, la un pas de a fi răpită pe stradă, în Sibiu! Oamenii au sărit imediat în ajutorul ei

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Sibiu, a încercat să răpească o fată de șapte ani, de pe o stradă din oraș. A fost, însă, oprit la timp de oameni, potrivit Mediafax.

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Sibiu, a încercat să răpească o fată de șapte ani, de pe o stradă din oraș. A fost, însă, oprit la timp de oameni, potrivit Mediafax.

Reprezentanții Poliției Sibiu au transmis, marți, că bărbatul de 67 de ani este cercetat penal pentru agresiune sexuală și lovire sau alte violențe, după ce a mângâiat o fată de șapte ani și apoi a încercat să o răpească de pe stradă.

”În timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi avut un comportament neobișnuit față de o minoră în vârstă de șapte ani, mângâind-o în zona capului și a feței, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei și amenințările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză și martori”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

Surse judiciare au declarat că în momentul în care bărbatul a agresat-o pe copilă, aceasta aștepta, împreună cu sora ei, să vină mama de la cumpărături. Polițiștii l-au reținut marți pe bărbat pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cum ar fi putut fi salvată Alexandra, fata ucisă de Gheorghe Dincă! Medic: ”E inadmisibil că n-au chemat o ambulanță, în... Femeie de 44 de ani, dată dispărută în urmă cu puțin timp! Familia nu mai știe nimic despre Estera din 2011 și imploră a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x