Antena Căutare

VIDEO/ Inconştienţa unui supraveghetor a dus la moartea unei eleve de opt ani! Fata nevăzătoare a fost lăsată singură şi a alunecat peste o balustradă

O fetiţă nevăzătoare a murit în internatul unei şcoli din judeţul Iaşi. Deşi ar fi trebuit supravegheată la fiecare pas, pedagogul a crezut că nu se poate întâmpla nimic rău dacă pleacă doar câteva minute.

Eleva care nu vedea şi nici nu putea să-şi ţină echilibrul s-a aplecat peste o balustradă şi a căzut în gol. Conducerea instituţiei vorbeşte despre moartea fetiţei ca despre un. ghionion. Poliţia şi Inspectoratul şcolar au deschis anchete.

Pedagogul care supraveghea camera coborâse să le aducă fetiţelor dulciuri de la cantină, timp în care Maria a străbătut holul şi a ajuns în celălalt capăt, unde sunt scările. S-a aplecat peste balustradă şi a căzut de la etajul 2, la etajul 1.

Strigătele de ajutor ale fetei au fost auzite de padagogul care ar fi trebuit să-i aibă grija. Acesta a chemat-o imediat pe asistenta din şcoală care i-a acordat primele îngrijiri medicale până a sosit ambulanţa. Fetiţa a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Acolo, medicii au operat-o de urgenţă.

Prezenta leziuni toraco- abdominale, dar mai ales, leziuni cranio-cerebrale foarte importante.,Din păcate, eforturile făcute nu s-au soldat cu rezultate pozitive şi după câteva ore, copilul a decedat.

În internat sunt patru pedagogi pe tură şi supraveghează 109 copii. Fetiţa nevăzătoare avea o poveste dureroasă. Mama ei a murit acum trei ani, iar tatăl se chinuia să crească singur, în această casă dărăpănată, trei fraţi. Motiv pentru care, în urmă cu câteva luni, i-a trimis la internatul din Târgu Frumos.

Fata din Caracal, care plecase să-și cumpere haine și nu s-a mai întors, a fost găsită. Copila de 11 ani, declarații în ... Palatul Copiilor din Constanţa a ajuns o ruină! Talentul copiilor este irosit în clădiri care se degradează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x