Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

O femeie a ajuns în stare gravă, la spital, după ce a mâncat ouăle înroșite la Paște după o lună de zile

O femeie din Iași a ajuns în stare gravă, la spital, după ce a mâncat ouăle înroșite la Paște, acum, la aproape o lună de zile. 

O femeie din Iași a ajuns în stare gravă, la spital, după ce a mâncat ouăle înroșite la Paște, acum, la aproape o lună de zile.

Femeia în vârstă de 77 de ani a mâncat ouăle înroșite la Paște acum câteva zile. A început să se simtă rău, confruntându-se cu stări de greață, vărsături ori diaree, însă nu a mers la medic. A stat acasă și a așteptat ca starea de sănătate să i se amelioreze. Nu s-a întâmplat așa, astfel că a ajuns la spital în stare gravă.

Citește și: A sedus o profesoară pentru că voia să facă amor cu elevele ei. Bărbatul trimitea mesaje cu conținut sexual fetelor pe care iubita lui le medita

Conform ziaruldeiasi.ro, femeia a ajuns la spital deshidratată, cu insuficiență renală acută, fapt pentru care medicii i-au administrat de urgență perfuzii.

Citește și: "Medicul mi-a spus, îmi pare rău, e cancer la sân!" Mami a fost salvată de la moarte de băiețelul ei de trei ani

De asemenea, un bărbat de 34 de ani a ajuns la spital în stare gravă. Deși a spus că se simte rău din cauza unor ciuperci pe care le-ar fi mâncat, medicii au descoperit că era un consumator cronic de alcool. Bărbatul este din Botoşani, şi a fost trimis la Iaşi pentru iniţierea şedinţelor de dializă, starea sa fiind una gravă.

Recomandari