Antena Căutare

Tânără de 33 de ani bătută crunt de soț, după ce i-a mărturisit că are un amant! Doar vecinii au scăpat-o de furia bărbatului

O femeie în vârstă de 33 de ani a trecut prin momente dramatice după ce i-a mărturisit soțului, în timpul unei discuții tensionate, că are un amant de foarte multă vreme. 

O femeie din Giurgiu, în vârstă de 33 de ani, a trecut prin momente dramatice după ce i-a mărturisit soțului, în timpul unei discuții tensionate, că are un amant de foarte multă vreme.

Astfel, în timpul unui scandal izbucnit din senin, într-o seară, femeia nu s-a mai putut abține și i-a mărturisit soțului ei că are un amant. Furios, acesta s-a dezlănțuit asupra ei, iar strigătele ei de durere au fost auzite de un vecin, care a sunat de urgență la 112.

În momentul în care a auzit că soția lui are un amant, bărbatul și-a ieșit din fire și a lovit-o pe femeie cu bestialitate. Strigătele ei, însă, au fost auzite de un tânăr care a alertat autoritățile.

Astfel, Poliția Municipiului Giurgiu a precizat că sesizarea a fost făcută de un tânăr care a precizat că între vecinii săi are loc un conflict în familie. Ulterior, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Oamenii legii au stabilit că, în urma unor discuții contradictorii pe care le-au avut cei doi soți, bărbatul de 43 de ani a aflat că soția sa, de 33 de ani, are o relație extraconjugală cu un alt bărbat de mai mult timp. Astfel, lucrurile au degenerat, au început să se certe, iar acesta a agresat-o fizic și a amenințat-o.

Femeii i s-a adus la cunoștință posibilitate eliberării unui ordin de protecție, solicitând acest lucru, fapt pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu emis la data de 18.03.2019, împotriva bărbatului.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire sau alte violențe și amenințare.

Trafic blocat complet în județul Brașov. Opt mașini au fost implicate în carambol, iar medicii acordă primul ajutor pe ș... Simulare Bac 2019. Proba la alegerea profilului. Subiecte și tot ce trebuie să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x