Antena Căutare

O femeie a murit după ce a fost atacată de câinii unui cioban. Avea doar 41 de ani 

Caz dramatic în județul Gorj, acolo unde o femeie în vârstă de doar 41 de ani și-a pierdut viața după ce a fost atacată de mai mulți câini. 

O femeie a murit după ce a fost atacată de câinii unui cioban. Avea doar 41 de ani 
O femeie a murit după ce a fost atacată de câinii unui cioban. Avea doar 41 de ani

Femeia, care era originară din comuna Crasna, a murit la vârsta de 41 de ani, după ce a fost atacată de mai mulți câini din rasa Ciobănesc German, pe care un cioban îi lăsase liberi.

Informația a fost confirmată chiar de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Miruna Prejbeanu.

O informație esențială despre coronavirus a fost contrazisă! „Ne-am păcălit! Pangolinul n-are nicio vină! Unul dintre animalele pe care le iubim cel mai mult ne-a transmis COVID-19!”

"În aceasta dimineaţă (joi dimineaţă n.r.), poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, despre faptul că pe un teren agricol, de la marginea satului Stânceşti, comuna Muşeteşti, a fost găsită decedată o femeie care prezintă muşcături de animal, posibil câine. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că victima ar fi o femeie de 41 ani, din comuna Crasna. Din primele verificări se pare ca aceasta, în timp ce se deplasa către o grădină, ar fi fost atacată de câinii (din rasa ciobănesc carpatin), aparţinând chiar apelantului, care este cioban şi îi lăsase liberi", a precizat Miruna Prejbeanu.

Clipe de coșmar trăite de trei frați la o stână din Avrig: Sunt bătuți, înfometați și dați la câini

În urma aceste tragedii, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările continuând.

Firea: Primăria Capitalei a cheltuit în această perioadă de criză sanitară 10 milioane de euro şi a primit zero lei la r... Când ne vom putea reîntoarce la mare? Industria hotelieră are pierderi estimate la 500 de milioane de euro: "Suntem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x