Antena Căutare

O femeie a murit dupa ce medicii au fortat-o sa nasca pe cale naturala

Femeia fortata sa nasca pe cale naturala, desi copilul ei depasea patru kilograme, a murit din cauza leziunilor interne. Scrie negru pe alb, pe certificatul de deces. Rudele ei sunt dispuse sa-si urmareasca dreptatea pana la Haga, daca sunt nevoite. Vor ca medicul care a interzis cezariana, pentru ca nu ar fi primit spaga, sa plateasca pentru moartea femeii.

10 zile de travaliu. O nastere groaznica care a sfasiat-o pe interior. Si, dupa o luna de coma, moartea. Asa s-a sfarsit visul femeii de a fi, pentru a treia oara, mama.

La inceputul anului, doctorii unei maternitati din Iasi au decis ca poate naste pe cale naturala. Chiar daca avea in pantece un copil de patru kilograme. Ar fi fortat-o zile intregi, pentru a-i grabi sorocul. Apoi, a adus pe lume o fata, desi astepta un baiat.

Nasterea a fost urmata de o hemoragie puternica. Cu uterul extirpat, Carmen a ajuns la spitalul Sfantul Spiridon, in coma. S-a mai trezit o singura data, pentru o ultima dorinta, aceea ca fiica sa sa fie botezata de cumnata. Apoi, a revenit in coma, in alunecusul spre moarte.

Cumnata ii va respecta decizia. Ii va boteza fetita, cu un nume pretios: Carmen, ca pe mama ei. Numele "Carmen" sta acum scris pe doua certificate - unul de nastere si altul, de deces. Ultimul explica in termeni medicali moartea femeii.

Moartea femeii a fost cauzata de neglijenta doctorului ginecolog, spun rudele, iar acesta nu mai raspunde la telefon. Nu a vrut sa auda de cezariana. Ar fi vrut sa auda totusi de bani, povesteste sotul femeii. Dar bani nu au avut.

Ginecologul este in continuare anchetat de Colegiul Medicilor si de Parchet. Peste doua zile, rudele femeii vor sta si ele de vorba cu anchetatorii.

In plin proces de divort, Dinu Patriciu isi vinde proprietatile. Cat vrea pe iahtul "Darlings Danama"... Cristian Cioaca va fi mutat temporar de la Pitesti, la Brasov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x