Antena Căutare

O femeie a murit şi alta este în stare foarte gravă la spitalul din Constanţa, după ce maşina lor a fost implicată într-un accident violent!

Circulau regulamentar în momentul în care autoturismul a fost lovit din spate de un altul care mergea cu o viteză mult prea mare. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere. Vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Circulau regulamentar în momentul în care autoturismul a fost lovit din spate de un altul care mergea cu o viteză mult prea mare. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere. Vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Pe imagini se vede cum maşina circula pe banda a doua, moment în care a fost spulberată de autoturismul care venea în urma ei. Şoferul avea o viteză ameţitoare şi nici n-a mai avut timp să reacţioneze. Impactul a fost extrem de violent, iar dovadă sunt urmele de frânare de pe şosea, lungi de 77 de metri. Lovitura a fost puternica, iar cele două femei care se aflau în maşină au fost rănite grav.

La locul solicitării s-a deplasat un elicopter SMURD care a preluat o pacientă de aprox 60 de ani, stop resuscitat la locul accidentului, şi-a reluat activitatea cardiacă. A doua victimă, 50 de ani, traumatism cranian, nu-şi aduce aminte ce s-a întâmplat cu dumneaei.

A treia victimă, chiar șoferul

Victima preluată de elicopter a fost readusă la viaţă, dar a murit la spital, după puţin timp. Cealaltă femeie care era în maşina distrusă este rănită grav şi internată pe secţia de Terapie Intensivă.

A treia victimă, care este chiar şoferul vinovat, a scăpat cu un traumatism cranian minor, pentru care nu a fost nevoie de internare. Poliţiştii vor stabili cum s-a produs totul, în funcţie de cercetarea de la faţa locuului.

"După aplicarea protocolului de resuscitare, victimei i-a revenit pulsul, fiind preluată și transportată la spital cu ajutorul elicopterului SMURD. Cea de-a doua victimă a fost găsită de medici în stare conștientă, dar a fost transportată la spital cu o ambulanță, suferind un traumatism cranio-cerebral", a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ, Claudia Tatarici.

Ca urmare a producerii accidentului, circulația rutieră a fost blocată timp de mai multe zeci de minute în zonă.

Veste bună pentru români! O nouă zi a fost declarată sărbătoare naţională... Tâlhar periculos, prins după ce a jefuit mai multe femei! Metoda escrocului: le smulgea victimilor bijuteriile direct pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x