Antena Căutare

O femeie care cântărește 222 de kilograme și-a planificat propria înmormântare, de teamă că obezitatea o va ucide: ”Mi-e frică de viitor”

O femeie care cântărește nu mai puțin de 222 de kilograme și care consumă 4.000 de calorii pe zi și-a plănuit propria înmormântare, întrucât suferă de obezitate morbidă și se teme că o să moară înainte de 40 de ani. 

O femeie care cântărește nu mai puțin de 222 de kilograme și care consumă 4.000 de calorii pe zi și-a plănuit propria înmormântare, întrucât suferă de obezitate morbidă și se teme că o să moară înainte de 40 de ani.

Alice Young cântărește nu mai puțin de 222 de kilograme și este atât de obeză, încât și-a plănuit funeraliile. Tânăra se teme că nu va reuși să ajungă la vârsta de 40 de ani și nici nu poate să renunțe la hrana pe care o consumă.

Citește și: Epidemia ajunge în România! Miloane de români sunt în pericol! Ce trebuie să faci ca să eviți boala

Alice consumă nu mai puțin de 4.000 de calorii pe zi și îi e foarte greu să meargă sau să stea în picioare o perioadă îndelungată, din cauza greutății sale.

Femeia are doar 34 de ani și este înnebunită după batoanele de ciocolată și după chips-uri, pe care le consumă chiar și după ce copiii ei, gemenii Dylan și Grace, în vârstă de șase ani, merg la somn.

Citește și: O descoperire imensă despre obezitate! De ce contează extrem de mult unde locuiești!

”Mi-am plănuit înmormântarea, întrucât problemele de sănătate mă determină să cred că nu voi trăi la 40 de ani. I-am scris mamei mele inclusiv ce melodii vreau să fie puse la înmormântare. Sper să apuc să împlinesc 40 de ani, însă totul depinde de schimbările pe care le voi face în viață”, a mărturisit tânăra potrivit Mirror.co.uk.

”Nu vreau să fiu atât de mare. M-am pregătit mental pentru ceea ce se va întâmpla cu cei doi copii ai mei când nu voi mai fi. Uneori sunt supărată, alteori nu. Mi-e teamă de viitor.”, spune femeia care nu se poate abține să nu consume tot felul de preparate care nu sunt sănătoase.

Alice consumă și carne și salate, de cele mai multe ori seara, alături de copiii ei, însă după ce aceștia adorm, ea mănâncă fel și fel de snacks-uri, ajungând să consume chiar și 2000 de calorii pe noapte.

Acum, tânăra de 34 de ani s-a înscris într-o emisiune TV, în cadrul căreia învață să mănânce sănătos cas ă slăbească.

România, lovită de fenomene extreme! Meteorologii anunță coduri portocalii şi galbene de vijelii şi ploi în mai multe ju... Evaluarea Naţională: Din cei 146.105 candidaţi, 106.838 au obţinut medii mai mari sau egale cu 5, iar 429 au media gener...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x