Caz șocant în Baia Mare! O femeie de 31 de ani a născut acasă, într-un lighean: ”Au zis să nu mai sun că e alarmă falsă!”

Caz șocant la Baia Mare, unde o femeie în vârstă de 31 de ani a născut acasă, după mai multe ore de dureri insuportabile și o vizită la Urgențe.

Caz șocant la Baia Mare, unde o femeie în vârstă de 31 de ani a născut acasă, după mai multe ore de dureri insuportabile și o vizită la Urgențe.

Femeia, care era mama a trei copii, era însărcinată în șase luni cu cel de-al patrulea copil. Ea a născut noaptea trecută, iar bebelușul a fost expulzat într-un lighean.

Conform presei locale, femeia s-a stimțit rău luni-după amiază, iar soțul ei a sunat la Ambulanță. A fost preluată de un echipaj, însă după ce a fost consultată de medici, ea a primit o rețetă și a fost trimisă acasă. Câteva ore mai târziu, însă, durerile s-au înțețit.

„Au zis să nu mai sun că e alarmă falsă şi cheamă poliţia”, arată el, citat de ziarmm.ro. Omul a sunat de mai multe ori, însă a fost refuzat, pe motiv că a fost deja la spital şi că e alarmă falsă.

La un moment dat, însă, ea a cerut un lighean și a expulzat bebelușul, care era în placentă și cântărea doar 500 de grame.

Un nou apel la Ambulanţă, spune el, a fost în sfârşit luat în serios şi un echipaj a sosit imediat la faţa locului. „Când au intrat, au văzut copilul în placentă în lighean. În loc să-i acorde soţiei primul ajutor, doamna a stat şi s-a uitat la mine. I-am zis să facă ceva pentru femeia mea şi atunci mi-a zis să nu mă agit. A consultat-o, iar pe urmă a scos copilul din placentă, l-a curăţat şi l-a întors în jos cu guriţa, ca să dea lichidul afară, să nu-l înghită. Apoi mi-a zis ca nu este nicio şansă să trăiască bebeluşul”, spune bărbatul.

Totul s-a petrecut chiar sub ochii familiei. „Fetiţa este în stare de şoc. Sora mea la fel. Erau lângă mine, plângeau”, spune Ionela, băimăreanca de 31 de ani. Femeia a fost, apoi, internată la spital şi a primit îngrijirile medicale de specialitate.

Medicii, însă, susțin că femeia ar fi refuzat internarea, însă cei doi soți neagă acest lucru.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri