Antena Căutare

Caz șocant în Baia Mare! O femeie de 31 de ani a născut acasă, într-un lighean: ”Au zis să nu mai sun că e alarmă falsă!”

Caz șocant la Baia Mare, unde o femeie în vârstă de 31 de ani a născut acasă, după mai multe ore de dureri insuportabile și o vizită la Urgențe.

Caz șocant la Baia Mare, unde o femeie în vârstă de 31 de ani a născut acasă, după mai multe ore de dureri insuportabile și o vizită la Urgențe.

Femeia, care era mama a trei copii, era însărcinată în șase luni cu cel de-al patrulea copil. Ea a născut noaptea trecută, iar bebelușul a fost expulzat într-un lighean.

Conform presei locale, femeia s-a stimțit rău luni-după amiază, iar soțul ei a sunat la Ambulanță. A fost preluată de un echipaj, însă după ce a fost consultată de medici, ea a primit o rețetă și a fost trimisă acasă. Câteva ore mai târziu, însă, durerile s-au înțețit.

„Au zis să nu mai sun că e alarmă falsă şi cheamă poliţia”, arată el, citat de ziarmm.ro. Omul a sunat de mai multe ori, însă a fost refuzat, pe motiv că a fost deja la spital şi că e alarmă falsă.

La un moment dat, însă, ea a cerut un lighean și a expulzat bebelușul, care era în placentă și cântărea doar 500 de grame.

Un nou apel la Ambulanţă, spune el, a fost în sfârşit luat în serios şi un echipaj a sosit imediat la faţa locului. „Când au intrat, au văzut copilul în placentă în lighean. În loc să-i acorde soţiei primul ajutor, doamna a stat şi s-a uitat la mine. I-am zis să facă ceva pentru femeia mea şi atunci mi-a zis să nu mă agit. A consultat-o, iar pe urmă a scos copilul din placentă, l-a curăţat şi l-a întors în jos cu guriţa, ca să dea lichidul afară, să nu-l înghită. Apoi mi-a zis ca nu este nicio şansă să trăiască bebeluşul”, spune bărbatul.

Totul s-a petrecut chiar sub ochii familiei. „Fetiţa este în stare de şoc. Sora mea la fel. Erau lângă mine, plângeau”, spune Ionela, băimăreanca de 31 de ani. Femeia a fost, apoi, internată la spital şi a primit îngrijirile medicale de specialitate.

Medicii, însă, susțin că femeia ar fi refuzat internarea, însă cei doi soți neagă acest lucru.

Un nou virus pândește România. Autoritățile au aprobat redeschiderea Maternității Giulești, dar medicii sunt în alertă... Statul îți plătește chiria! Locuințe de serviciu pentru o categorie de români. Ce condiții se cer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x