Antena Căutare

O femeie de 34 de ani, gravidă în 33 de săptămâni, a murit la Urgențe. Medicii n-au mai putut să facă nimic nici pentru ea și nici pentru făt

O femeie în vârstă de 34 de ani, însărcinată în 33 de săptămâni, a murit la spital după ce i s-a făcut rău acasă și a intrat în stop cardiorespirator. 

O femeie de 34 de ani, gravidă în 33 de săptămâni, a murit la Urgențe. Medicii n-au mai putut să facă nimic nici pentru ea și nici pentru făt
O femeie de 34 de ani, gravidă în 33 de săptămâni, a murit la Urgențe, în Buzău

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău, Adriana Bratoșin, a declarat că femeii i s-a făcut rău acasă. Rudele au chemat de urgență ambulanța, iar medicii au găsit-o în stop cardiorespirator.

Medicii au început resuscitarea, iar apoi au adus-o la Unitatea de primiri Urgențe Buzău. Din păcate, însă, femeia a decedat.

"Tânăra a fost resuscitată, însă fără succes, din nefericire nici fătul nu a putut fi salvat. Trupul acesteia a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei", a declarat sursa citată.

Din păcate, nici fătul nu a putut fi salvat.

Purtătorul de cuvânt a precizat că "din evidenţele noastre se pare că tânăra din luna ianuarie 2009 nu a mai efectuat niciun consult la Maternitatea Buzău".

Morun de 1,7 metri, în stare de putrefacţie, văzut plutind pe Dunăre. Poliţiştii din Galaţi fac cercetări... Mai mulți bani pentru români! Guvernul vrea majorarea diurnelor pentru o categorie de bugetari: "Militarii merită m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x