Antena Căutare

Atenţie cui deschideţi uşa în perioada Sărbătorilor de iarnă! Ce i s-a întâmplat unei femei de 75 de ani după ce a fost păcălită să deschidă ușa

Bătrânii sunt cei mai vulnerabili, iar escrocii profită. Este şi cazul unei femei de 75 de ani din Galaţi care a fost păcălită după metoda Accidentul.

Atenţie cui deschideţi uşa în perioada Sărbătorilor de iarnă! Ce i s-a întâmplat unei femei de 75 de ani după ce a fost păcălită să deschidă ușa Galerie
O femeie de 75 de ani a fost păcălită după metoda Accidentul

Un individ care nu ar fi la prima infracţiune, s-a dat drept medic şi le-a cerut mai multor bătrâni să plătească diverse sume pentru copiii lor care au nevoie de intervenţii chirurgicale. Aşa a reuşit individul de 29 de ani să strângă în total peste 130 de mii de lei!

Bătrâna de 75 de ani a primit un telefon la ora patru dimineaţă de la individul care s-a prezentat drept medic. Sub presiunea emoţiilor când a aflat că fiica ei e într-o situaţie critică, femeia a cedat şi i-a oferit escrocului toţi banii pe care îi avea în casă.

Femeia şi-a dat seama că a fost păcălită, abia după ce şi-a sunat ginerele. Aşa a aflat că fiica ei acasă şI doarme. Fiul victimei e şocat de câte detalii ştia individul despre familia lui.

În plasa escrocului au căzut şI alţi bătrâni. Poliţiştii au descoperit că individul de 29 de ani a adunat 130 de mii de lei din înşelăciuni. Atenţie şI la colindători în perioada sărbătorilor, avertizează politistii. Unii dintre ei pot fi hoţi sub acoperire. Iar dacă plecaţi în vacanţă, este bine să nu postaţi poze pe reţelele de socializare.

Medicii ameninţă cu proteste în cazul reducerii sporurilor din sistemul sanitar... Fiica unui afacerist din Cluj, găsită moartă în casă, chiar de mama ei! „Era mumificată! Nu e o scenă pe care o vezi foa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x