Antena Căutare

O femeie de 92 de ani s-a trezit ca are datorii la stat de aproape 10.000 de lei

Tintuita la pat, apasata de boala si batranete, de parca n-ar fi fost de ajuns, o femeie de 92 de ani s-a trezit ca are datorii la stat de aproape 10.000 de lei. O incurcatura de CNP a facut ca batrana sa figureze cu o pensie prea mica, asa ca a fost automat trecuta pe lista celor care primesc ajutor. Din 2007, a tot primit o indemnizatie sociala. Casa de pensii a depistat recent greseala si-i ia femeii inapoi cate 200 de lei, lunar. Practic, o treime din pensia batranei.

Batrana incasa lunar trei pensii. Una de urmas, una de agricultor si cea de-a treia dupa sotul ei, fost veteran de razboi. In total, 573 de lei. In cazul uneia dintre pensii, in acte a aparut in loc de CNP-ul batranei, cel al nurorii ei. Iar batrana a figurat cu o pensie prea mica, sub 350 de lei.

Din 2007, ea a inceput sa primeasca o indemnizatie sociala. Ajutor pe care nu l-a solicitat, insa, mai ales ca batrana nu stie sa scrie si nici sa citeasca.

Ca sa recupereze pierderea, Casa de pensii ii opreste femeii cate 200 de lei lunar, inca din vara.

Batrana este ingrijita la pat de cativa ani de nepoti. Familia nu va primi nici ajutor de inmormantare, daca datoria nu va fi achitata.

O romanca a incercat sa iasa din tara cu peste 600.000 de dolari si 45.000 de euro ascunsi in bagaje... Leii vanduti ilegal de afaceristul Dorin Soimaru, in atentia Garzii de Mediu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x