Antena Căutare

O femeie diagnosticată cu noul tip de coronavirus a născut un bebeluș perfect sănătos. Cei doi, plasați în carantină: ”Rămân sub observație!”

O femeie diagnosticată cu noul tip de coronavirus a adus pe lume un copil perfect sănătos, potrivit ABC.es. 

O femeie diagnosticată cu noul tip de coronavirus a născut un bebeluș perfect sănătos. Cei doi, plasați în carantină: ”Rămân sub observație!”
O femeie diagnosticată cu noul tip de coronavirus a născut un bebeluș perfect sănătos. Cei doi, plasați în carantină: ”Starea lor de sănătate e stabilă!”

Femeia era însărcinată în 38 de săptămâni în momentul în care a început să se confrunte cu febră de peste 37,5 grade. Fără să stea pe gânduri, ea a mers la spital, iar testele au arătat că a fost infectată cu noul tip de coronavirus.

Primele imagini din interiorul spitalului construit la Wuhan, în doar zece zile. Armata a trimis 1400 de medici, asistente și personal auxialiar pentru a îngriji pacienții

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, însă, femeia a născut un bebeluș perfect sănătos, iar testele efectuate de medici au arătat că bebelușul nu a fost infectat.

Cazul a fost semnalat la spitalul numărul 6 din Harbin, în provincia Heilongjiang, din nord-estul Chinei.

Omenirea rămâne fără iPhone! Telefoanele, afectate de epidemia de coronavirus din China

Bebelușul venit pe lume este o fetiță ce a cântărit la naștere trei kilograme. Deocamdată, numele mamei nu a fost făcut public, însă sursei din spital au dezvăluit că starea ei de sănătate este stabilă.

Cei doi sunt menținuți în carantină, iar medicii îi mențin sub observație.

Atenție! Profesorii devin funcționari publici. Meditațiile, complet interzise, iar cine agresează un cadru didactic, ris... Copil de 14 ani, lovit de o mașină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Șoferul era beat criță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x