Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Sacrificiul

O femeie din Bacău, obligată să plătească o sumă record amantei soțului! Și-a luat copiii și s-a dus „să o pună la punct”

Soțul a înșelat-o, judecătorul a obligat-o să plătească o amendă penală și daune morale amantei! Femeia, din localitatea Dofteana, județul Bacău, nu s-a oprit până nu a tuns-o pe cea care i-a furat inima bărbatului infidel.

Soțul a înșelat-o, judecătorul a obligat-o să plătească o amendă penală și daune morale amantei! Femeia, din localitatea Dofteana, județul Bacău, nu s-a oprit până nu a tuns-o pe cea care i-a furat inima bărbatului infidel.

Soția înșelată, în vârstă de 36 de ani, a fost acuzată de violare de domiciliu, loviri și alte violențe, după ce a atacat o consăteancă pe care o suspecta că avea o relație extraconjugală cu soțul ei. Judecătoria Onești a condamnat-o la plata unei amenzi penale în valoare de 5.400 de lei, ce poate fi transformată în 270 de zile de închisoare, în caz de neachitare, și efectuarea a 60 de zile de muncă neremunerată a biblioteca din Oneşti sau la primăria din comuna natală, scrie Adevărul.

În plus, soția înșelată mai trebuie să-i plătească amantei și daune morale în cuantum de 2.000 de lei, pentru suferințele psihce și fizice suferite.

Decizia judecătorului nu a fost acceptată nici de soția înșelată, nici de amantă, care ceruse daune morale în valoare de 10.000 de lei. Ambele femei au contestat hotărârea.

Conflictul a avut loc acum un an. După ce a aflat că soțul i-ar fi infidel, femeia s-a dus la casa presupusei amante și a avertizat-o că face cercetări, pentru a stabili dacă zvonurile despre cei doi se confirmă sau nu.

Câteva zile mai târziu, femeia rănită în dragoste s-a dus din nou la casa rivalei sale, fiind hotărâtă să „o pună la punct”.

„Inculpata a mers din nou la domiciliul persoanei vătămate împreună cu copiii săi (unul în vârstă de 10 ani, celălalt de 13 ani n.r.), a intrat după aceasta în casă şi persoana vătămată intenţiona să o lovească cu făcăleţul, a tuns-o cu o foarfecă găsită la îndemână, moment în care a intervenit un vecin, pe care nu-l cunoaşte şi ea a fost nevoită să plece, aplanându-se conflictul. Sus-numita a mai recunoscut că doar ultima oară a pătruns în locuinţa petentei şi regretă cele întâmplate”, au menţionat procurorii în actul de sesizare al instanţei.

Mai mult, se pare că agresoarea nu a fost singură, în momentul aplicării pedepsei: „Martorul a declarat că a aflat de la soţia sa că aceasta a intrat în domiciliul persoanei vătămate împreună cu cei doi minori şi i-a tăiat acesteia o şuviţă de păr, pe fondul relaţiei sale extraconjugale cu petenta”.