Antena Căutare

A născut pe marginea drumului, ajutată de vecinele ieșite la gard. Femeia din Botoșani nu fusese niciodată la medic: "N-am posibilități, doamnă!"

O femeie de 30 de ani dintr-o comună botoșăneană a născut pe marginea șanțului, ajutată de femeile care au ieșit la gard, speriate de strigătele de durere ale viitoarei mame. Tânăra a mărturisit că știa că e gravidă, dar că nu a fost niciodată la medic.

Femeia a ieșit din casă să meargă la o vecină, moment în care a simțit că intră în travaliu. Iar pentru că nu se afla la prima naștere, a realizat că urmează să aducă pe lume bebelușul. Speriată de durerile nașterii, aceasta a sunat la 112.

Până la sosirea ambulanței, două vecine alertate de strigătele de durere ale mamei au moșit-o și au ajutat-o să nască pe marginea șanțului. Ulterior, proaspăta mamă și copilul au fost duși în casa uneia dintre moașe, acolo unde au ajuns și medicii chemați.

Aceasta le-a mărturisit că a mai născut un copil, știa că este însărcinată, dar că nu a fost niciodată la medic, nu a făcut niciun control sau o ecografie.

Copilul se află, în acest moment, în afara oricărui pericol.

Ce a pățit un bărbat care a aprins țigara la bordul unui avion. Comportamentul neadecvat se pedepsește!... Protejați-vă copiii!! Un nou drog face RAVAGII. Combinația letală a lăsat un bărbat mort, alți trei în comă și zece grav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x