Antena Căutare

O femeie din Dâmbovița a pus poze sexy pe internet, fără să vadă detaliul rușinos! Soțul a cerut imediat divorțul

O femeie din Dâmbovița s-a fotografiat în ipostaze incendiare și apoi a publicat fotografiile pe internet. Detaliul rușinos descoperit de prieteni în poze l-au făcut pe soțul acesteia să ceară imediat divorțul!

O femeie din Dâmbovița a pus poze sexy pe internet, fără să vadă detaliul rușinos! Soțul a cerut imediat divorțul Galerie
Ce detaliu rușinos a făcut-o de râs pe femeie | sursa foto: adevarul.ro

O femeie din Dâmbovița a fost părăsită de soț, la scurt timp după ce a postat pe pagina sa de Facebook două fotografii în care apare în ipostaze sexy, purtând doar lenjerie intimă. Totuși, nu acest lucru a captat atenția prietenilor de pe internet, ci mai degrabă un detaliu de pe fundal.

O FEMEIE S-A ALES CU DIVORȚ DUPĂ CE A PUS POZE SEXY PE INTERNET

Fără să își dea seama, femeia a făcut greșeala de-a lăsa la vedere o jucărie pentru adulți, folosită în dormitor. Două dintre prietenele femeii au fost atât de impresionate de detaliul ce s-a văzut în fotografii, încât nu s-au putut abține și au făcut tot felul de comentarii. Nu a trecut mult și bărbatul femeii cu poze indecente a descoperit totul. Situația și comentariile l-au supărat atât de tare, încât omul a decis să ceară divorțul.

CITEȘTE ȘI: Profesoară prinsă că face amor cu elevul, după ce i-a dat mesaje fierbinți! Ce s-a găsit în telefonul băiatului

Surprinzător este faptul că, după această situație, femeia din Dâmbovița s-a întors împotriva prietenelor sale care au comentat la fotografii, acuzându-le de faptul că ele sunt vinovate pentru divorț. Mai mult decât atât, aceasta a apelat la judecători pentru a le cere daune în valoare de 1.000 de lei!

O femeie din Dâmbovița a pus poze sexy pe internet, fără să vadă detaliul rușinos! Soțul a cerut imediat divorțul

Ce detaliu rușinos a făcut-o de râs pe femeie

Ce detaliu rușinos a făcut-o de râs pe femeie

Incidentul s-a petrecut vara trecută, dar abia recent cazul a primit și un răspuns din partea instanței. Judecătorii au decis că cele două prietene nu se fac vinovate, căci respectivele comentarii nu au fost calomnioase și nici nu au depășit dreptul libertății de exprimare. Totuși, decizia nu este definitivă și poate fi atacată.

CITEȘTE ȘI: Femeia care s-a culcat cu o sută de bărbați însurați! Ce detaliu rușinos a descoperit la mulți

Iată mai jos un fragment din decizia oficială din acest caz:

„Din probele administrate a rezultat că în vara anului trecut reclamanta R.A. a postat pe pagina sa de Facebook două poze în care apare în ipostaze indecente, sumar îmbrăcată şi alături de o jucărie sexuală. Postarea a ajuns să fie cunoscută şi discutată în comunitate. S-a susţinut de către reclamantă că pârâtele au afirmat în prezenţa mai multor persoane faptul că reclamanta ar întreţine relaţii intime cu diverşi bărbaţi şi că apare pe o reţea de socializare în poziţii indecente, iar datorită acestor afirmaţii calomnioase în familia reclamantei ar fi apărut o atmosferă conflictuală ce a dus la destrămarea vieţii de familie”, se arată în considerentele deciziei Tribunalului Dâmboviţa (www.rolii.ro) care, recent i-a respins apelul la decizia instanţei care, de asemenea i-a fost nefavorabilă, arată cei de la adevarul.ro.

VIDEO | "Există oameni care dorm şi sunt inconştienţi". Scurgere mortală de gaze în India: 1.000 de spitalizaț... Atenție! Fructe și legume aduse din Europa, vândute ca fiind românești. Cum au fost sancționați comercianții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x