O femeie din Harghita căuta pământ de flori atunci când a trăit un șoc! Ce a găsit pe jos

 
+2 click pentru
galerie

O femeie din Harghita căuta pământ de flori atunci când a dat peste ceva extrem de periculos și a trăit un adevărat șoc! Specialiștii s-au deplasat imediat la fața locului pentru a interveni!

O bombă de aruncător, provenind cel mai probabil din al Doilea Război Mondial, a fost descoperită de o femeie în acostamentul unui drum, în apropiere de Corund şi a fost ridicată în siguranţă de pirotehnişti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat pentru Agerpres că femeia căuta pământ pentru flori şi la un moment dat a văzut elementul de muniţie. Ea a solicitat sprijin la numărul de urgenţă 112, întrucât i s-a părut că este periculos.

Pirotehniştii au descoperit că este vorba de o bombă de aruncător, calibru 82 mm, provenită cel mai probabil din al Doilea Război Mondial, care a fost ridicată, transportată şi depozitată în siguranţă, urmând să fie distrusă ulterior.

Citește și: Un bărbat și-a cumpărat un tanc de pe internet, dar ceea ce a descoperit înăuntru este de-a dreptul fabulos!

Aceasta este cea de-a şasea misiune pirotehnică executată în cursul anului de specialiştii ISU Harghita, arată Agerpres.

În urmă cu două zile, au fost descoperite două grenade de mână ofensive, din al Doilea Război Mondial, în podul unei case din localitatea Praid, în timpul executării unor lucrări de renovare a acoperişului locuinţei. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI