Antena Căutare

Incendiu la instalatia de cocsare a unei rafinarii din Ploiesti

Incendiu in aceasta dimineata la instalatia de cocsare a unei rafinarii din Ploiesti. Din cauza unor scapari de gaze, continutul unei conducte s-a aprins. Pompierii de la rafinarie si cei militari au intervenit cat de repede au putut. Intregul procesul tehnologic a fost oprit de urgenta.

Era cu putin timp inainte de ora 7:00, cand s-a dat alarma in rafinaria din Ploiesti.

“La instalatia cocsare a rafinariei Lukoil a avut loc un inceput de incnediu”, a declarat purtatorul de cuvant al rafinariei.

“Este vorba de un inncediu la statia de cocsare, prin autoaprindere de la scaparile de gaze la partea superioara a unui buncar”, a precizat Marius Serse, prefectul judetului Prahova.

Initial, pompierii rafinariei au fost cei care au intervenit. In ajutorul lor au venit si pompierii militari. Existau si conditiile de producere a unei explozii.

Chiar si dupa stingerea incendiului, pompierii au ramas in zona ca sa poata intreveni in cazul in care reapar flacari pe conducta respectiva. Ultimul incident la instalatia de cocsare s-a produs in iulie 2011.

UPDATE! Adrian Nastase ramane fara casa din Zambaccian si ferma de la Cornu... Un fals procuror DIICOT, in varsta de 17 ani, arestat pentru ca oferea imprumuturi fictive...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x