Antena Căutare

O femeie din Iași, mama unui copil de 16 ani, și-a anunțat moartea pe Facebook! S-a întâmplat după ce a făcut public mesajul de adio

O femeie în vârstă de 48 de ani,din Scobinți, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a înghițit zeci de pastile, din dorința de a-și lua viața. Ea a scris, însă, un mesaj teribil pe Facebook, iar asta a salvat-o. fb

O femeie în vârstă de 48 de ani,din Scobinți, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a înghițit zeci de pastile, din dorința de a-și lua viața. Ea a scris, însă, un mesaj teribil pe Facebook, iar asta a salvat-o.

Cunoscută pentru problemele psihice pe care le-a avut, femeia, care e mama unui copil de 16 ani, a decis să-și pună capăt zilelor. A înghițit nu mai puțin de 130 de pastile, după care a scris un mesaj prin care a anunțat ce a făcut pe Facebook.

Concubinul ei a fost cel care a găsit-o inconștientă, în casă și a alertat autoritățile. Un echipaj medical s-a deplasat la locuința femeii și i-a acordat îngrijiri medicale, reușind să o stabilizeze.

"Un echipaj medical a intervenit sâmbătă pentru a acorda îngrijri medicale unei femei în vârstă de 48 de ani, din județul Iași. Este vorba despre o pacientă cu antecedente psihiatrice, întrucât în anul 2015 s-a confruntat cu un sindrom depresiv sever. Aceasta a fost găsită căzută în propria locuința de către partener. În momentul în care a fost preluată de echipajul medical, pacienta avea tensiunea arterială 5-30 și frecvența cardiacă de 55 bătăi pe minut. Această a fost intubată și ventilată mecanic, fiind dirijată ulterior către Spitalul de Neurochirurgie din Iași pentru a fi supusă unor investigații mai amănunțite. În momentul consultului toxicologic, pacienta era conștientă și deschidea constant ochii. Aceasta prezenta midriază bilaterală slab reactivă. Femeia a fost stabilă hemodinamic și a fost internată la Anestezie și Terapie Intensivă cu diagnostic de comă toxică, rezolvată cu tratament în urgență și intoxicație acută polimedicamentoasă", precizează prof. dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iași, conform bzi.ro.

Polițiștii ieșeni fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu femeia. Din primele cercetări rezultă că femeia ar fi avut o tentativă de sinucidere și nu pare să fi fost victima vreunei infracțiuni.

Bani de la stat pentru hrană, din decembrie! La cât se ridică suma primită de bugetari ... Accident grav în București! O femeie a murit după ce a fost lovită de o basculantă! Traficul este restricționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x