Antena Căutare

A aflat că soțul o înșela și urma să o părăsească pentru amantă! Drept pedeapsă, l-a transformat într-o torță umană și l-a privit agonizând

Răzbunare cumplită a unei soții înșelate! O femeie în vârstă de 45 de ani, dintr-o comună din Maramureș, și-a incendiat soțul după ce a aflat că bărbatul avea o relație cu o altă femeie mult mai tânără decât ea și urma să o părăsească pentru amantă.

Răzbunare cumplită a unei soții înșelate! O femeie în vârstă de 45 de ani, dintr-o comună din Maramureș, și-a incendiat soțul după ce a aflat că bărbatul avea o relație cu o altă femeie mult mai tânără decât ea și urma să o părăsească pentru amantă.

O seară de băut, în cuplu, s-a transformat într-o ceartă pe viață și pe moarte. După ce a aflat că soțul o înșela cu o femeie mai tânără și că urma să o părăsească pentru amantă, femeia a răbufnit.

A aruncat benzină pe bărbatul în vârstă de 47 de ani și apoi i-a dat foc. Potrivit Adevărul, în urma incidentului, bărbatul a ajuns la spital cu arsuri grave pe mai mult de jumătatea corpului.

„Victima a ajuns la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei. Bărbatul a suferit arsuri de gradele II şi III de la brâu în sus, la nivelul capului şi al gâtului, la nivel toracic circular şi la ambele membre superioare circular. În total, a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. El a fost stabilizat şi transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Baia Mare”, a declarat Gelu Moyş, medic specialist în cadrul Centrului de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

Pentru bărbatul incediat urmează un șir lung de operații și tratamente pentru a se putea repune pe picioare. Între timp, soția acestuia a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

„Secţia 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, în curtea unei locuinţe din Ieud, o femeie în vârstă de 43 de ani a aruncat cu benzină pe soţul ei în vârstă de 47 de ani şi i-a dat foc. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru acordarea de îngrijiri medicale iar femeia a fost internată la Secţia Psihiatrie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor”, a declarat Cecilia Grozavu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Despărțire cu amenințări pentru o fată de 17 ani. „Dacă nu o să te sune lumea să te întrebe cât e m..a să mă faci cuțu”... Un parc din nordul Capitalei va purta numele unui oraș american. Care este motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x