Căutare Live

O femeie are de plătit 23.000 de lei la apă. Factura e de o mie de ori mai mare decât de obicei: ”Nu aș putea s-o achit nici dacă mai trăiesc 50 de ani!”

Un necaz nu vine niciodată singur! Operată și singură în locuinţă, o femeie din Pitești a primit o factură uriașă la apă: 23 de mii de lei. Obişnuită să consume doar trei metri cubi pe lună, femeia s-a trezit cu o factură de o mie de ori mai mare. Conform celor de la societatea furnizoare, cei 3.000 de metri cubi de apă ar fi rezultatul unei avarii.

”2.880 de metri cubi la apă rece și la canal 2.736, așa s-a ajuns la suma asta. Sunt singură de ani de zile.”, a spus femeia.

Femeia a stat internată în spital anul trecut timp de o lună pentru o operație la genunchi. Când s-a întors acasă, mătuşa ei a atenţionat-o că apometrul era defect: înregistra consum, deși robinetele erau închise.

FACTURĂ la MOBIL de 16.000 de EURO! MOTIVUL este INCREDIBIL!

”Acolo se învârtea uşor, nu tare, uşor, se învârtea rotiţa aia. Şi v-aţi dat seama că era o avarie pentru că proprietara nu era acasă? Da, nu era acasă. M-am dus la ea să deschid apa şi nu curgea.”, a declarat Cornelia Eana, mătușa.

Proprietara i-a anunţat imediat pe cei de la societatea furnizoare, care i-au confirmat că există o problemă. Trebuia însă ca reparaţia să o plătească din buzunarul ei. Femeia s-a conformat şi a înlocuit nu doar apometrul, ci şi toate conductele.

”Acolo a fost înregistrată o avarie interioară. Apometrul este în curtea interioară a proprietarului. Avaria a fost remediată chiar de utilizator, de aceea a apărut acea factură cu debitul acesta destul de mare.”, a declarat Mihai Marinescu, directorul societății furnizoare de apă.

Câteva luni mai târziu însă, femeia a primit o factură uriaşă: 23 de mii de lei pentru 3.000 cubi de apă.

”Enorm. Şi nu cred că ar putea să plătească nici dacă ar mai trăi încă 50 de ani.”, mai declară mătușa.

Cum vrea să rezolve situația firma

Firma i-a propus să plătească suma în rate, dar femeia, care are doar o pensie medicală, spune că nu îşi permite să achite datoria.

”Noi i-am propus să încheie un angajament de plată, cu o durată mai mare de timp, care să îi permită să achite acest debit. Avem angajamente de plată de la 3 luni la 6 luni până la 24 de luni prin intermendiul consiliului de administraţie. În condiţiile în care doamna nu este de acord, contestă în instanţă.”, a mai declarat directorul societății furnizoare de apă.

Proprietara a cerut deja ajutorul unui avocat și vrea să dea firma în judecată.

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
fată cu mască de protecție împotriva coronavirusului
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole
Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Mario Iorgulescu are sechele neurologice după accident. Tatăl său, Gino Iorgulescu, a mers în fața instanței: "Nu p...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri