Antena Căutare

O femeie infectată cu noul coronavirus a fost lăsată să moară cu zile: ”Oameni buni, niciun medic nu s-a apropiat de ea. Nimeni nu i-a dat o pastilă!”

O femeie infectată cu noul coronavirus din Arad ar fi murit cu zile după ce medicii nu ar fi îngrijit-o așa cum trebuie. Acuzațiile au fost lansate de o pacientă care a fost internată în același salon. 

O femeie infectată cu noul coronavirus a fost lăsată să moară cu zile: ”Oameni buni, niciun medic nu s-a apropiat de ea. Nimeni nu i-a dat o pastilă!”
O femeie infectată cu noul coronavirus a fost lăsată să moară cu zile: ”Oameni buni, niciun medic nu s-a apropiat de ea. Nimeni nu i-a dat o pastilă!”

Revoltată de felul în care a fost îngrijită femeia de doar 53 de ani, Elena Popescu, colega de salon a acesteia, a făcut public totul în cadrul unui mesaj pe Facebook.

Astfel, în cadrul unui comentariu, femeia a povestit că pacienta decedată din cauza coronavirusului nu a beneficiat de îngrijiri medicale la timp, iar medicii au lăsat-o, practic, să se stingă.

O nouă descoperire terifiantă despre COVID-19! Cum distruge creierul pacienților. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! - FOTO

„Oameni buni, aseară, femeia care era cu mine în salon a murit. Avea doar 53 de ani și s-a simțit foarte rău toată noaptea. A tușit și nimeni nu i-a dat ceva să se mai liniștească, iar dimineață a tușit sânge și s-a simțit foarte rău. A făcut diabetul 400. Întrebarea este: dacă au văzut că este așa de rău, de ce nu au dus-o în altă secție ca să îi facă ceva. Nu a interesat pe nimeni, au lăsat-o să moară. Nu au venit nici cu aparat să o resusciteze. Rușine, sistemul sanitar, rușine! Ne lăsați să murim ca niște câini. Eu nu am văzut decât asistentele, nici un medic nu a fost la ea”, scrie Elena Popescu pe contul primarului Călin Bibarț.

Ultimă oră! România trece de pragul de 4000 de îmbolnăviri. Alte 193 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus

De asemenea, ea a mărturisit că femeia care a fost diagnosticată cu noul coronavirus a fost lăsată în salon cu alți pacienți, care nu erau infectați: ”Vreau să trag un semnal de alarmă, altfel vom muri toate ca niște câini. Eu sunt internată de joi la Municipal. Mi s-a făcut un test la cort, dar nici acum nu știu rezultatul. În salon cu mine mai este o doamnă care a suferit mai multe operații la burtă și a avut o tumoare. Au dus-o la noi în salon pe doamna Emilia. S-a simțit rău de la început. Tușea cu sânge. Am întrebat-o dacă este pozitivă la coronavirus și ne-a spus că este. Păi cum ne-a băgat pe noi în salon, care suntem doar suspecte, cu cineva care era deja pozitiv? Și dacă ne iese negativ testul pe care l-am făcut, între timp poate ne-am infectat. Eu nu am alte boli, dar cel mai probabil că acum sunt infectată. La baie nu există dezinfectant și rolă de hârtie. Eu mi-am dus de acasă, dar nu toți își permit”, a spus Elena Popescu, potrivit specialarad.ro.

Coronavirus în România, cifre oficiale

Până astăzi, 6 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 193 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Totodată, până acum, 157 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor și Mehedinți, au decedat.

Poliţia Română anunţă trimiterea de e-mailuri în numele instituţiei, persoanele fiind invitate pentru o presupusă anchet... Un nou punct roșu se formează pe harta României! Autoritățile locale cer carantinarea totală. „Două orașe riscă să fie c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x