Antena Căutare

O femeie însărcinată a murit în urma unui stop cardio-respirator, în ambulanță! Copilul ei nu a putut fi salvat

O femeie însărcinată în șase luni, din județul Argeș, a murit în urma unui stop cardio-respirator, când se afla într-o ambulanță ce o transporta către un elicopter SMURD. Ea urma să ajungă la un spital din Capitală. 

O femeie însărcinată în șase luni, din județul Argeș, a murit în urma unui stop cardio-respirator, când se afla într-o ambulanță ce o transporta către un elicopter SMURD. Ea urma să ajungă la un spital din Capitală.

Femeia însărcinată, în vârstă de 23 de ani, a fost internată, în urmă cu trei zile, pe Secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Județen de Urgență Pitești, fiind sub strictă supraveghere, din cauza unor probleme grave de sănătate.

Medicii au fost nevoiți să o intubeze pe femeia însărcinată, iar vineri aceștia au solicitat intervenția unui elicopter SMURD, care să o transporte la un spital din București.

Elicopterul urma să aterizeze pe platoul de lângă stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești pentru a o prelua pe tânăra însărcinată și pentru a o transporta la Spitalul „Elias” din București, potrivit ziarulargesul.ro, citat de observator.tv.

În ambulanța care o ducea către locul de preluare, femeia însărcinată a intrat în stop cardio-respirator, astfel că medicii au început manevrele de resuscitare și au abandonat misiunea de transfer.

Astfel, ambulanța s-a întors la spitalul din Pitești. În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, tânăra a murit, iar copilul nu a putut fi salvat.

Alertă de maximă importanță! Este cod galben de inundații în țară. Zonele afectate, în următoarele ore... Bătaie pe holul liceului, între două eleve din Câmpina! Scena șocantă a fost filmată - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x