Antena Căutare

O femeie însărcinată, printre cele opt persoane diagnosticate cu noul tip de coronavirus. Cine sunt celelalte persoane infectate

Alte opt persoane au fost diagnosticate cu noul tip de coronavirus, iar printre acestea se numără o femeie însărcinată. 

O femeie însărcinată, printre cele opt persoane diagnosticate cu noul tip de coronavirus. Cine sunt celelalte persoane infectate
O femeie însărcinată, printre cele opt persoane diagnosticate cu noul tip de coronavirus

Conform primelor informații, printre persoanele diagnosticate cu noul tip de coronavirus se numără o femeie însărcinată, nora unui ofițer în rezervă care a fost plecat din țară și care la revenirea în România a început să se simtă rău.

Coronavirus COVID-19, tratat cu vitamina C. Anunțul făcut de oamenii de știință din China: ”Efectele sunt de zece ori mai puternice!”

Femeia este angajată a Primăriei Capitalei și a fost inițial trimisă acasă, în izolare.

Cine sunt cei opt pacienți confirmați marți cu coronavirus:

1. Femeie de 31 ani din județul Ilfov, contact cu prietena bărbatului de 49 de ani, primul caz confirmat în București.

2. Bărbat de 32 de ani din București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.

3. Femeie de 30 de ani, gravidă, din București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota. Femeia are stare generală bună.

4. Copil de 3 ani din București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.

5. Femeie de 36 de ani din București, care s-a întors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la Institutul Matei Balș.

6. Femeie de 35 ani din București, care s-a întors în 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la Institutul Matei Balș.

7. Bărbat de 34 ani din București, care s-a întors în 27 februarie din Londra, s-a prezentat cu simptomatologie la Institutul Matei Balș.

8. Femeie de 41 de ani, care s-a întors din Germania, Munchen, în 7 martie. S-a prezentat cu simptomatologie la Institutul Matei Balș.

Numărul personalor infectate a ajuns la 25

Toată Italia intră în carantină din cauza coronavirusului! Premierul cere italienilor să stea acasă

Un număr de 25 de persoane din România au fost confirmate cu noul coronavirus, între care opt sunt din București, potrivit bilanțului de marți al Grupului de Comunicare Strategică. GCS anunță că la nivel național, până în prezent, sunt 25 de persoane confirmate pozitiv la testul coronavirus (COVID-19). Din acestea, cinci au fost declarate vindecate.

Ministerului Muncii face recomandări pentru prevenirea răspândirii infectării cu coronavirus, între care programe indivi... Timişoara: Credincioşii sunt îndemnaţi să asculte slujbele din curtea bisericilor, la difuzoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x