Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

UPDATE: Unul dintre cei patru copii luați de viitură, declarat mort! Medicii n-au mai putut face nimic pentru fetița de trei ani

Patru copii, între care unul de doar nouă luni, au fost luați de o viitură în comuna prahoveană Jugureni, potrivit Biroului de Presă al ISU Prahova. 

Patru copii, între care unul de doar nouă luni, au fost luați de o viitură în comuna prahoveană Jugureni, potrivit Biroului de Presă al ISU Prahova.

UPDATE 20:15: O fetiță de trei ani care a fost recuperată de pompieri în Prahova a fost declarată moartă. Medicii de la SMURD au încercat manevre de resuscitare, dar fără rezultat. În continuare cei trei fraţi ai fetiţiei, bebeluşul de nouă luni şi alţi doi copii de 4 şi 6 ani, sunt căutaţi de către 30 de pompieri care s-au împărţit în mai multe echipe.

UPDATE 19:00: Pompierii au reuşit să găsească o fetiţă în vârstă de trei ani, iar în aceste momente se fac manevre de resuscitare. Potrivit unor surse, cei patru copii au fost luaţi de ape cu tot cu casă. Mama lor a reuşit să se afaţe de rădăcina unui copac, iar un vecin a reuşit să o salveze la timp.

Ploile torențaile fac prăpăd în țară! Cod galben de inundaţii pe râuri din 38 de judeţe, până duminică după-amiază

Viitura, care s-a format în localitatea Sângeru, a surprins o femeie și patru copii. Aceasta a fost salvată în ultima clipă de un localnic, iar acum pompierii încearcă să-i găsească pe copii.

Vremea extremă continuă să ne dea bătăi de cap! Orașul Râmnicu Vâlcea, lovit de o ploaie torențială și de grindină

Conform Adevărul, un băiețel de șase ani a fost salvat de pompieri, însă nu face parte din primul grup de copii dat dispărut.

Peste 30 de pompieri intervin acum pe ambele maluri ale Cricovului Sărat.

Nu mai puțin de 23 de judeţe ale ţării şi Capitala sunt sub cod portocaliu de ploi puternice. ANM a anunţat cod portocaliu începând de vineri, ora 15.00 până sâmbătă la ora 10.00 pentru Bucureşti şi judeţele Braşov, Covasna, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj, Sibiu, Alba, Caraş Severin, Hunedoara , Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomiţa, Constanţa, Ilfov, Călăraşi şi Giurgiu.

Recomandari