Căutare Live

O femeie şi un bărbat au fost reţinuţi pentru furt dintr-un apartament din Sectorul 3. Au fost prinşi în flagrant

Potrivit Poliţiei Capitalei, cei doi au fost observaţi ajungând la o adresă din sectorul 3, cu un autoturism, iar în timp ce femeia asigura locul pentru a nu fi prinşi, bărbatul a escaladat schela montată în exteriorul unui bloc şi a intrat într-un apartament, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii.

O femeie de 41 de ani şi un bărbat de 46 de ani au fost reţinuţi după ce au fost prinşi în flagrant de poliţiştii din Capitală după ce au furat bijuterii dintr-un apartament din Sectorul 3. Femeia stătea de pază, în timp ce bărbatul a urcat pe schelele montate pe bloc, iar de acolo a intrat în apartament, cei doi fiind filmaţi. De altfel, ei sunt suspectaţi în alte două cazuri de furt din locuinţe.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Serviciului Investigaţii Criminale - Sector 3 au supravegheat, miercuri, două persoane, un bărbat şi o femeie, despre care exista presupunerea rezonabilă că au preocupări de natură infracţională.

Astfel, în jurul orei 8.30, cei doi au fost observaţi ajungând la o adresă din sectorul 3, cu un autoturism, iar în timp ce femeia asigura locul pentru a nu fi prinşi, bărbatul a escaladat schela montată în exteriorul unui bloc şi a intrat într-un apartament, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii.

Cei doi au fost imobilizaţi şi duşi la sediul subunităţii pentru audieri, asupra acestora fiind găsite mai multe bijuterii.

De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere, iar maşina cu care s-au deplasat avea montate plăcuţe de înmatriculare false.

Cei doi sunt suspectaţi şi că, în 2 iulie, au intrat într-un apartament, forţând un geam, iar din interior au furat 400 de lei, un telefon mobil şi un ceas de mână. Două zile mai târziu, prin forţarea ferestrei de la balcon, ei ar fi pătruns în locuinţa unei femei, de unde ar fi sustras mai multe bunuri şi sume de bani.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 13, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru furt calificat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cei doi au fost reţinuţi.

Operaţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Poliţiei Române - Direcţia Operaţiuni Speciale.

Sursa : news.ro

Cazul Sorina: Solicitarea procurorului general de revizuire a adopţiei a fost respinsă de Curtea de Apel Craiova... 11 iulie: Ziua mondială a Populației...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x