Antena Căutare

O fetiță de 11 ani, lovită de o mașină, în timp ce se plimba cu bicicleta! Șoferul a lăsat-o pe asfalt și a fugit! Cum l-au găsit polițiștii, de necrezut!

O fetiță în vârstă de 11 ani a fost rănită grav după ce a fost lovită de o mașină, în timp ce se plimba cu bicicleta, pe o stradă din localitatea Grăniceri, judeţul Arad. Șoferul a fugit de la locul accidentului și a fost găsit ulterior de polițiști.

Ilustra?ie
O fetiță de 11 ani, lovită de o mașină, în timp ce se plimba cu bicicleta! Șoferul a lăsat-o pe asfalt și a fugit! Cum l-au găsit polițiștii, de necrezut! | Hepta

Potrivit poliţiştilor, după 6 ore de căutări, maşina a fost găsită pe câmp, în extravilanul localităţii Grăniceri. Șoferul dormea înăuntru.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,91 mg./l. alcool pur în aerul expirat şi a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au constatat că bărbatul de 31 de ani, din Grăniceri, nu deţine permis de conducere şi autoturismul este neînmatriculat, potrivit Mediafax.

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducerea unui autoturism neînmatriculat.

O altă fetiță, de 6 ani, accidentată în Slatina

Un incident similar s-a petrecut în Slatina. O şoferiţă a lovit un copil în vârstă de 6 ani, fiind nevoie de intervenţia echipajelor medicale.

Copila a încercat să traverseze prin loc nemarcat, iar şoferiţa, în vârstă de 38 ani, nu a mai avut cum să o evite. Fetiţa a fost rănită uşor, potrivit adevarul.ro.

„Am născut la 9 ani, după ce am fost violată de un diacon. M-am măritat cu monstrul, la 11 ani. Mama i-a ținut partea! Când am împlinit 16, aveam șase copii”

„În data de 17 august a.c., în jurul orelor 12.53, un accident rutier s-a produs pe strada Mănăstirii, din municipiul Slatina. Poliţiştii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări se pare că o femeie de 38 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe str. Mânastirii, din municipiul Slatina, ar fi acroşat o minora de 6 ani, din localitate, ce s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. În urma impactului, minora a necesitat îngrijiri medicale“, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

La 19 ani, s-a urcat la volan fără permis de conducere și a provocat o tragedie. Un bărbat a murit, iar fiul femeii inconștiente a fost rănit

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis însă dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Coronavirus: Prefectul județului Buzău, Leonard Dimian, a fost diagnosticat cu COVID-19. "Fac un apel la responsabi... Regulile pentru începerea noului an școlar, stabilite! Masca, obligatorie, dar nu și distanțarea! Ce a stabilit Minister...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x