Antena Căutare

O fetiță de 11 ani scapă din mâinile unor criminali după ce rostește un singur cuvânt pe care părinții ei o învățaseră. Ce a spus fetița

Fetița trecea pe lângă un parc în momentul în care individul a coborât din mașină și i-a spus că a venit să o răpească.

Fetița de 11 ani era pe punctul de a fi răpită din parc, când deodată își amintește ce cuvânt au învățat-o părinții ei să-l spună persoanelor străine.

O fată de 11 ani a evitat propria răpire în San Tan Valley, Arizona, datorită cuvântului cheie pe care părinții ei au învățat-o să-l spună în aceste cazuri de urgență.

Potrivit presei locale, minora, al cărui nume nu este specificat, se afla într-un parc alături de un prieten, când deodată apare o camionetă albă care oprește lângă ei. Un bărbat a ieșit din mașină și i-a spus fetei că fratele ei a suferit un accident grav, și că trebuie să meargă cu el.

Fetița l-a întrebat pe individ cuvântul cheie, pe care părinții ei au învățat-o să întrebe când cineva necunoscut dorește să o ia cu el. Din fericire, bărbatul nu a știut acel cuvânt, iar fetița nu a plecat cu el. În cele din urmă, din motive necunoscute, bărbatul s-a urcat în mașină și a părăsit locul, neapleând la violența domestică.
În urma descrierii pe care fetița a făcut-o, bărbatul este acum în urmărire generală, în timp ce ofițerii îi felicită pe părinți pentru educația oferită astfel încât viața fetiței lor este protejată de astfel de tragedii, precum ar fi putut fi și acest caz."Speram că după astfel de situații, alți părinți vor fi încurajați să aibă o discuție similară cu fiii lor si sa creeze un plan, astfel încât ei să știe ce să facă dacă se află într-o situație similară", a declarat Mark Lamb, tatăl fetiței.

Ajutor de încălzire 2018-2019. Cât ar putea să crească și cine sunt beneficiarii... Accident chimic? Cine poate interveni în România - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x